Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Холивудски актьор се разголи и показа мускули
Автор: Екип Ruse24.bg 14:44 / 28.04.2023Коментари (0)559
© Men's Health
Джейсън Момоа развълнува феновете си, решавайки, да премахне от себе си (излишните) дрехи. Този път актьорът избра да се съблече за видео поредицата на Men's Health "Фитнес и хладилник".

4-минутното видеото започва с любопитен кадър, в който звездата от Аквамен се появява пред камерата съвсем неглиже, само по разкопчан халат и наистина оставя малко на въображението.

А след което дори и халатът вече е свален и най-невъзмутимо актьорът прави гол обиколка на настоящото си жилище в Нова Зеландия, което се оказа склад и фитнес зала в едно.

Първата спирка е хладилникът, който съдържа всички основни неща за едно "растящо момче", според самия Джейсън. Вода, бира Guinness и водка са основните неща, които се забелязват. И малко poi - полинезийско ястие от корените на растението таро.

След което се преминава вниманието е насочено към домашната фитнес зала на Джейсън. Актьорът, който явно от чувство за приличие, все пак е сложил чифт шорти, се впуска в обяснения как преминава тренировъчният му ден. Фокусът му е основно върху бокса, който му помага да остане концентриран по време на изтощителни екшън сцени - като например тези, в които е в ролята на злодея в новата част от франчайза "Бързи и яростни 10", в който си партнира с Вин Дизел.

Говорейки за вълнуващите си филми, Джейсън не пропуска да се похвали с успеха на поредицата за Аквамен. "Ако трябва да съм честен, бях дори леко объркан, че Аквамен се прие толкова добре", казва той пред Men's Health.

В интервюто, актьорът, който в последно време подготвя дебюта на собствено шоу по Apple TV+ - Chief of War, не пожела да разкрие подробности за личния си живот.

Все пак направи рядък коментар за двете си деца, дъщерята Лола (15) и сина Накоа-Волф (14), които споделя с бившата си съпруга Лиза Бонет. "За съжаление в момента нямам възможност да виждам често децата", обясни той. "Но пък нещата, които правя в сега са тези, които винаги съм искал, за които вярвам, че съм създаден. Добрите шансове в живота не са много и аз искам максимално да се възползвам от тях.", пише lifestyle.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: