Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскопът днес е леко притеснителен за повечето зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 08:58 / 26.12.2023Коментари (0)570
©
Дневен хороскоп за 26.12.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена.Той е малко странен и леко притеснителен, но нека да видим какво точно вещаят звездите за всички зодии: 

ОВЕН

Блокирайте опитите на ваши колеги да ви отклонят от желаната от вас посока в поредния почивен ден, особено при все още ретроградния Меркурий. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят по всички възможни начини. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения.  

Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от депресия, породена в почивния ден от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този ден, въпреки че Меркурий е ретрограден и не допуска такива опити. По-добре планирайте деня си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе успешни бъдещи сделки.

Работата, която сте отхвърлили през деня ви е напрегнала, но сте доволни от себе си.  В този ден си почивайте или пътувайте семейно, за да се заредите с положителни емоции за оставащите няколко работни дни до края на годината. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

В почивния ден деловите срещи ще проведете с успех, ако не сте прекалено доверчиви и проверявате в детайли поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи, за да си спестите проблемите при все още ретроградния Меркурий. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание.

Не създавайте проблеми на колегите си като ги товарите с допълнителна работа. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

РАК

Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място в почивния ден заради ретроградния Меркурий. Успехите и провалите ви зависят само от вас, но вие не допускате лесно неуспехите. Наложете си търпение.  Очаквайте материални успехи.

Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е почивен и успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх, дори и при ретроградния  Меркурий. Заемете се с всичко сами, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи. Бъдете отговорни, ако отново проверявате финансовите си отчети.

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, защото не сте успели да си вземете отпуска до края на месеца. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви лишат от секс. 

ДЕВА

Днес, в почивния ден и въпреки ретроградния Меркурий, можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни. Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете или да изчакате.

По-добре го сторете преди края на месеца. Съветвам ви преди пътуването за празниците в края на годината да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите, че сами правите резервациите и взимате решения. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Предприетите промени в почивния ден са само във ваша полза въпреки влиянието на ретроградния Меркурий. Ако имате ваши съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения.

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

СКОРПИОН

Успехът може да споходи в почивния ден само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж им помагат, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех. Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага.

Личният ви живот е свързан с разочарования, които сте предизвикали сами, защото не е редно да мислите само за пари и да не си позволявате елементарни покупки, необходими за домакинството и близките ви.

СТРЕЛЕЦ

В този почивен ден, ако сте на работа и въпреки ретроградния Меркурий, се опитвате да се задълбочите в задълженията си, но все някой ви прекъсва. Дразните се, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на вашите колеги, защото ефектът ще е обратен - ще ги озлобите. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания.

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

КОЗИРОГ

Начинанията са успешни, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас в почивния ден е навременна, заради подкрепата и на ретроградния Меркурий. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет тъкмо с полезна информация да запълнят времето си. Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на вашия бизнес, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна.

Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да се наложи в почивния ден да ревизирате и промените бъдещите си планове, подтикнати от ретроградния Меркурий. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната почивка или след като свършите с работата си.

Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си и не мислете за работа и разговори с ваш колеги. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Денят е почивен и е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки. Начинанията са успешни и при ретроградния Меркурий. Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост, дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си.

Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал!

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: