Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскопът за днес: Две зодии ще минат през ада
Автор: Екип Ruse24.bg 10:09 / 25.02.2024Коментари (0)943
©
Дневен хороскоп за 25.02.2024 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена.

ОВЕН

Готови сте на рисковани действия в този почивен ден, за да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша полза е преди това да прецените дали промяната си заслужава и дали няма да съжалявате. Не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ще имате посещение от делови задгранични партньори, което ще ви изненада приятно. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си. 

ТЕЛЕЦ

Изненадващото в почивния ден е, че ще получите утвърдителен отговор за назначение на нова работа. Успехът ви може да бъде помрачен от капризите на ваши приятели, които настояват да го полеете на всяка цена за ваша сметка. Проведете планираните делови разговори, като уговорите подписване на договорите в следващите дни. Обмислете ги още веднъж. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

БЛИЗНАЦИ

Нежелателни срещи ви изнервят от сутринта в почивния ден. Заредете се с търпение, изслушайте посетителите, добрали се нахално до вас, но им откажете помощта си. След това се заемете със задълженията си. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви. Не е изключено преди обед да пожънете професионални и финансови успехи. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

РАК

В почивния ден не уговаряйте с приятели кредити чрез банкови институции, защото имате достатъчно средства, за да поставите успешно начало на ваш бизнес. Сторете го без да се съобразявате с мнението на вашите близки. При уговорена бизнес-среща в първата половина на деня успехът ще бъде с вас, ако не сте прекалено инатливи, несговорчиви и неотстъпчиви. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

ЛЪВ

В този почивен ден по-добре се откажете от грандиозните си планове и се заемете с обичайните си задължения. Заради незавършени задачи търпите критиката на вашите началници, които няма да приемат извиненията ви. Общуването е затруднено. Стабилизирайте отношенията с вашите колегии, ако са накърнени заради странична намеса. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

ДЕВА

Анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате в почивния ден с лекота и може да проведете разговорите си с тях. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите. Дори и да се наложи да промените плановете си, не се ядосвайте, защото промяната е за ваше добро. Рутината в действията ви е гаранция за успех. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Финансови постъпления през почивния ден ще ви подтикнат към промени в личния и в професионалния живот. Позволете си да създадете нови приятелски и делови контакти. Замете се с текущите си задачи. Липсата на увереност е във ваша вреда. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

СКОРПИОН 

Дори и ако ви е трудно в почивния ден и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че днес ще успявате, само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични. Предприемачите ще постигнат поставените за деня цели с успех над очаквания. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Неочаквана агресия и претенциите на вашите близки са причината да сте депресирани и разочаровани в очивния ден. Избегнете нарочно предизвикани финансови проблеми, свързани с ваши роднини и приятели. Очакваните финансови постъпления ще се забавят. Деловите срещи няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили сутринта и не сте се подготвили за тях. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

КОЗИРОГ

Успехът ще ви споходи следобед в този почивен ден. Постарайте се да не настоявате пред вашите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не позволявайте да ви използват, само защото сте забогатели в очите на завистниците съседи. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни. 

ВОДОЛЕЙ

Стойте настрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е почивен и е изпълнен с напрежение за околните, но не и за вас. Поставете началото на нова дейност и обмислете задгранично пътуване. Деловите срещи и пътуванията в този ден ще бъдат успешни, ако не ви пречат да завършите започнатите занимания. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори. 

РИБИ

Доволни сте от себе си в почивния ден заради с новината, че сте одобрени за работа зад граница, която ви дава и допълнителна свобода за развитие. Започнете подготовката за заминаването си, но не бързайте да тръгвате, а изберете най-добрия ваш личен ден за пътуването. Не отказвайте предложената помощ, ако се налага да попълните финансови документи. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: