Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Играта е в ръцете на потребителя с инструментите на Everbet
Автор: Екип Ruse24.bg 14:15 / 11.10.2023Коментари (0)552
©
Всеки играч може да управлява залозите, които е направил в системата за онлайн бетинг. Това е една от модерните и непрекъснато засилващи се тенденции при актуалните интернет оператори в световен мащаб, като се пренесе осезаемо вече и у нас. Всичко е в ръцете на потребителя и това важи с пълна сила и за най-новата платформа на българския пазар – Ever-bet. Букмейкърът с естонски произход получи всички необходими лицензи, за да упражнява дейността си на територията на нашата страна, а откакто анонсира още през лятото, че предстои официалната премиера, играчите започнаха да се питат какво ли ще предложи този сайт за залози и everbet казино игри.

Трябва да припомним, че компанията обеща да включи най-важните функционалности, които се търсят от залагащите. Те позволяват на регистрираните клиенти да контролират своите залози в избрания от тях момент. Това прави самата игра по-гъвкава и интересна.

А кои са тези инструменти в бетинг платформата? Най-популярната функция е затваряне на залог. Всеки букмейкър в интернет трябва да има бутонче за Cash Out, което да работи и да бъде активно по време на самото събитие. В противен случай самите потребителите ще се отдръпнат от съответния сайт. Е, на everbet bg има кешаут за всички важни футболни мачове, а и за редица други спортни събития.

Особено интересно е това, че може да се активира частично затваряне на залог. Потребителят избира да се презастрахова, като си върне дял от заложената сума, но пък оставя останалите пари в играта. А това може впоследствие да му донесе пълна печалба, пропорционална на запазения активен залог. В платформата на Евърбет е предвидена и тази разновидност на Cash Out функцията. На разположение са и други инструменти, които правят играта още по-интересна.

Колко възможности крие един мач?

Менюто на футболна среща съдържа множество пазари и буквално стотици налични селекции. Голяма част от тях могат да се комбинират помежду си и това е друга модерна функция при букмейкърите. Тя се нарича Създаване на залог, Построяване на залог или Bet Builder. Така клиентът наистина може да управлява своята игра, като комбинира различни опции до достигане на желания коефициент. С този подход към срещата могат да се комбинират нискорискови залози, които при акумулиране на ставките вече вдигат осезаемо възвръщаемостта. Така например може да се използва двоен шанс 1Х при нисък коефициент (1.30-1.40) заедно с резултатност под 2,5 гола със среден коефициент (1.80-2.00), като комбинирането на двете стойности вече води до висок коефициент - при такава конфигурация може до се оформи около или над 2.50.

И знаете ли кое е още по-интересното? В сайта everbet.bg двете функционалности могат да се съчетаят. Потребителят може да си направи бет-билдър, като използва две или повече селекции от една среща. И в хода на същата тази среща, ако събитията се развиват в полза на предвиждането, бутонът за Кеш-Аут става валидна опция. Това е пълен контрол на залога - от избора на пазарите и модифицирането на коефициентите по собствен вкус до приключване на съответния бет в момент, в който потребителят е решил, че това е уместно. Ето това е пример за функционалностите в платформата на Everbet, като е основателно да очакваме и други инструменти за игра от стартиращия на българския пазар оператор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: