Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интересно запознанство днес променя целия живот на една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:40 / 28.07.2020Коментари (0)454
©
Дневен хороскоп за 28.07, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Започва дълго очакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, които ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите, които трябва да осъществите до края на годината. Денят е  благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат. 

ТЕЛЕЦ

Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на личният си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньорите  могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни в този ден, не защото няма да успеете, а защото подходът ви е агресивен. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. След това ще страдате разочаровани и с олекнал портфейл. 

БЛИЗНАЦИ

Успехът ви е гарантиран само в случай, че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети - могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.

РАК 

Запознанства и възстановени стари връзки ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си от ранни зори и успехът е с вас. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

ЛЪВ

В този ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор в този ден, но и по сметка е редно да сте щастливи. Мислете преди да се обвържете. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото. 

ДЕВА

Работата ви спори, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано и за вас самите, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на вашето работно място, защото така ще задълбочите конфликтите. Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани. 

ВЕЗНИ

Днес сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място с покойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от  изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Пазете се от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на колегите си. Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

СТРЕЛЕЦ 

Ще си намерите нова доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания. Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

КОЗИРОГ

Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. 

ВОДОЛЕЙ

Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си и за следващите месеци. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение. 

РИБИ

Очакват ви обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството. Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени и не са временно увлечение. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: