Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интриги и клюки тормозят една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 08:42 / 21.06.2021Коментари (1)726
©
Дневен хороскоп за 21.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви труден ден, заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с личните ви отношения. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте енергията си напразно, особено при ретроградния Меркурий. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите, особено тези, на които срокът отдавна е отминал, а и доходоносните.  Не сключвайте брак в този ден. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Половинките ви са извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

От вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати преди време грешки на работното място, които нарочно сте "забравили" да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения. Не сте сигурни в професионалните си успехи. Не се лишавайте от подкрепата на вашите колегите си, която ще ви даде увереност. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и ще привличате погледите на всички. Ще флиртувате и ще се влюбвате неочаквано. На несемейните предстои романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте приходи от успешни търговски операции, въпреки все още ретроградния Меркурий. Пред вас се разкриват нови по-добри  професионални перспективи, които е добре да не пропускате, особено ако сте безработни или искате да смените работата си. Ще ви отправят примамливо предложение, но не се съгласявайте на инвестиции. Звездите не позволяват смяна на работното място. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

РАК

Възникват проблеми, които трудно ще разрешите сами, ако сте си позволили да се противопоставите на изискванията на ретроградния Меркурий. На работното място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове между ваши колеги и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или семеен бизнес, отложете преговорите за разширяването му. През целия ден имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не им отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте импулсивността си. 

ЛЪВ

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки, за които ви убеждават, че няма причина за притеснение, но всъщност може да сте губещи заради ретроградния Меркурий. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан и провалът ви е гарантиран. Не трябва да мислите само за материалните си успехи, ако искате да си спестите загубите. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, ако вече сте опознали партньора си.

ДЕВА

В този ден Меркурий е все още ретрограден, а вие се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми и в личните ви отношения, ако се прибирате ядосани и изливате гнева върху близките си. Новите ви идеи ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на късмета си. Не се опитвайте да заслужите нечия любов с пари и подаръци, защото ще се почувствате нещастни, ако вземете, че се влюбите и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот. 

ВЕЗНИ

Очаквайте приятна новина, която ще ви зареди с оптимизъм и желание да сте дейни. Завършете всички започнати задачи и ако имате време поставете началото на новите. Деловите срещи са успешни, ако преодолеете трудностите. От сутринта ви предлагат участие в успешна търговска сделка. Внимавайте, защото Меркурий е все още ретрограден. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. Само така удоволствието ще е взаимно.

СКОРПИОН

За да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане, не мислете, че работите само за пари. Възползвайте се от добрите възможности. Имате възможността да поставите началото на нова доходна задача. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Съдбата ви закриля и при ретроградния Меркурий. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимите си хора с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят преди обед, но ще се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят завистливите ви колеги, защото Меркурий е все още ретрограден. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори. Не забравяйте, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

КОЗИРОГ

Предстои ви труден ден и заради все още ретроградния Меркурий. Изпълнен е с грешки на ваши колеги, ваша критика и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и разговори, както и работата, свързана с оформяне и подписване на финансови документи. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори и за делови преговори. Може да сключите брак в този ден. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен за делови разговори, но заради неочаквани трудности и невъзможност да прегледате още веднъж документите, няма как да подготвяте договори, а и Меркурий е ретрограден. Не инвестирайте повече от планираните средства. Възползвайте се от благоприятните възможности, които ви даряват вашите колеги, но и Съдбата, за да пожънете успех. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си любимите си хора и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими, ако имате до себе си партньор Рак. 

РИБИ

Защитете интересите си пред колегите и ръководството и бъдете отговорни на вашето работно място. Ще нарасне авторитетът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни, ако съобразите изискванията на ретроградния Меркурий. Добре е да проявите търпение и такт и да изслушвате събеседниците си. Следобед се пазете от интриги или клюки от страна на недоброжелатели, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка.  Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.06.2021 г.
+1
 
 
де**а тоя ретрограден меркурий, де**а....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: