Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Инвестиране в недвижими имоти в Русе: Предимства и възможности
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 27.06.2023Коментари (0)402
©
Винаги е разумно и мъдро да се направи инвестиция в недвижим имот. Има доста хора натрупали сериозни печалби, защото са открили апартамент в Русе с потенциал, който във времето им е донесъл само ползи. Често жилищата, в които се инвестира, се отдават под наем или се продават с определена печалба по-късно.

Този вид стратегия определено е доходоносна. Рисковете за инвеститора са умерени, тъй като в близко бъдеще няма как да очаквате рязко спадане на цените. Подходящи апартаменти, къщи, търговски площи, гаражи и други ще намерите в каталозите на добрите агенции от Русе. Съветваме ви да се свържете с брокер, който ще ви предложи професионална консултация.

Какви са възможностите и предимствата при инвестиция в недвижим имот?

За да реализирате успешна възвръщаемост, е важно да проучите добре пазара и да се запознаете с актуалните ценови трендове. Много от професионалните брокери ще ви предложат да разгледате различните видове русенски имоти. Ще ви дадем няколко идеи, свързани с имотните възможности в Русе:

- имате шанс да откриете апартамент, който е в строеж – ако е разположен в квартал с добър потенциал за развитие в бъдеще, ще имате и съответната печалба. Изграждането на модерна инфраструктура би вдигнала цената на жилището, в което сте решили да инвестирате;

- изберете имот, който се нуждае от ремонт – в този случай се налага да направите определени разходи, но те ще са за сметка на последваща гарантирана възвръщаемост на средствата. При положение че апартаментът се намира на хубава локация в Русе с удобства като асансьор, близост на търговски обекти, детски градини и училища е добра възможност за всеки инвеститор;

- заложете на търговски имот – така имате шанс да печелите дългосрочно от наем. В пограничен град като Русе, подобна сделка има голям потенциал за печалба.

Най-добре в случая е да платите със собствени средства. Ако не разполагате с достатъчно пари в момента, бихте могли да кандидатствате за ипотечен заем.

Защо да използвате услугите на агенция?

Брокерите разполагат с много повече информация и познания, за да ви съдействат в избора на подходящ инвестиционен имот в Русе. Те имат богата база с данни от всички онлайн платформи, а това е във ваш плюс. Доверете се на компания, която е с реномирано име и има множество доволни клиенти. Препоръчително е да изградите добра комуникация с брокера, за да представите идеите си по-добре. Професионалните консултанти ще ви помогнат по-бързо да реализирате успешна сделка.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: