Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ива Дойчинова за книгата "Неопитомена": Тя взривява мъжкия свят
Автор: Екип Ruse24.bg 18:47 / 14.05.2023Коментари (0)228
© Фокус
Тя взривява мъжкия свят. Това каза за книгата "Неопитомена" на авторката Гленън Дойл Ива Дойчинова в предаването "Един неделен ден по шосето" на Радио "Фокус". 

"Авторката Гленън Дойл е истинска звезда в САЩ. Преди "Неопитомена" тя е издала няколко книги "Продължава" и "Войн на любовта", които отиват в кофата, когато тя издава "Неопитомена", защото нещата, за които говори в предишните си книги, тотално се взривяват в третата. Всъщност това е нещо средно между автобиография и разсъждение на живота на една жена, която е тотален интроверт", каза Дойчинова.

Тя описва авторката Гленъм Дойл като интровертен човек, който обаче се радва на огромна популярност сред читателите по цял свят. 

"Тя е затворена, необщителна, но въпреки това има има милиони почитателки по цял свят. Миналото й е изпъстрено с множество зависимости – болемия, алкохол, наркотици. Независимо от това, че тялото й е било в разруха, тя успява да се съвземе и импулсът да бъде родител, да й помогне да промени всичко това. Оженва се за известен модел, с когото имат три деца. Въпреки всичко - животът й е бил имитативен, отколкото същностен. Дори подзаглавието на книгата в английския вариант е "Спри да се харесваш, започни да живееш", каза тя.

Гленън Дойл се влюбва в жена, което се сблъсква с представите на нейните фенове за жената пример.

"Тя се влюбва в жена, която е много известна звезда в американския женски футбол – Аби Вамбах, призната гейдама. До този момент обаче Гленън е била абсолютният образец в очите на обществото за това как една жена може да направи живота си – да бъде майка,да спре зависимостите, да направи три деца, да създаде фондация, с която да помага", обясни Дойчинова.

Книгата води до това, че самата Гленън бива обвинявана за това, че е разваля бъдещето на децата си и че е разбила модела за "перфектната" жена. 

"Тази любов взривява целия й живот – тя стига до изключителна скандалност с това, което е направила. След това взривява почитателите си, които на срещите с нея, когато се издава тази книга, започват да я обвиняват, че разваля моделите, децата си, съдбата им. В тази книга Гленън успява да вкара най-болезнените си притеснения, когато е направила тази крачка и да покаже как, заедно с новата си любима и бащата на децата си, могат да направят едно семейство, в което нищо да не липсва", добави още тя.

Або






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: