Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ивана загубила гласа си заради коронавируса
Автор: Екип Ruse24.bg 12:18 / 10.01.2022Коментари (0)572
©
Ивана не участвала в "Забраненото шоу на Рачков" през ноември, когато бе вечерта на ретро чалгата, защото е била неразположена. Така бе съобщено тогава, като едва на Нова година се разбра какво по-точно се има предвид с изтъкнатото "здравословни причини". Ивана загубила гласа си заради коронавирус. Това сподели с половин уста самата тя на Нова година, когато бе сред гост-звездите в шоуто на Рачков.

Певицата на народа не искала да сподели причината за отсъствието си преди месец, когато трябвало да откаже изява в предаването. Ивана бързо се възстановила, тъй като е и ваксинирана. Чувствала се добре, но нямала глас. А в шоуто на Рачков има бенд, пее се на живо и искала да е на ниво. "Ако не пея, за какво съм тук?", сподели Ивана с широка усмивка в шоуто, след което изпълни няколко песни.

Ивана гостува на Рачков с бузукарката си Стоянка, с която работят заедно от години и са близки приятелки. "Твойте пухкави паласки не ще се отърват от ласки" - този късмет изтегли Ивана от баницата.

Стояна пък прочете в листчето, което избра: "Тебе в НАП ще те прегръщат, пари ще искат да ти връщат". Във връзка с късмета на Рачков, който бе, че е душата на компанията, Ивана изтъкна, че е ненадминат импровизатор. Тя неведнъж се убедила в това, защото с Рачков се засичали по участия на частни партита. "Като почне, направо няма спиране. Викам си: "Тоя човек няма ли да спре? Трябва да пея и аз трябва да си взема парите", сподели Ивана през смях.

Изминалата година не била лесна за нея, тъй като през май звездата изгуби баща си Тодор Калудов, който се спомина след усложнения от Ковид-19. Не можело да се каже, че се свиква със загубата, но певицата се усеща по-различна. "Изведнъж пораснах. Стана нещо с мен. Трябва ми време и си казах: "Дай време на времето". Така казват по-възрастните и по-мъдрите", сподели Ивана. Тя не се затворила в себе си, въпреки че била смазана от мъка, а се втурнала в работа. Не минало и месец и певицата организирала големи концерти в летните театри у нас, с което учила и приятелката си Стояна.

"Вярвам, че това би искал татко. Той бе страхотен музикант, заради него станах певица. Радваше се, когато съм на сцената и не обичаше да ме вижда разстроена", казва Ивана.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: