Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Иво Аръков сменя Мария Силвестър в "Топ 10"
Автор: Екип Ruse24.bg 13:05 / 10.10.2022Коментари (0)538
©
Радост Драганова отстъпи на Алекс Сърчаджиева следобедния съботен ефир на Би Ти Ви. Актрисата стана лице на новото предаване, което бившата водеща на "Мармалад" продуцира в телевизията. Шоуто e "Животът по действителен случай" и се излъчва всяка събота преди централните новини. На работа в него остава Иво Аръков. 

Водещата на "Мармалад" е работила с месеци но концепцията на новото шоу, в което ще се изявява не като звезда, а основно като продуцент, научи "Уикенд". През март Радост Драганова слезе от екран и се заговори, че е уволнена от Би Ти Ви. Още тогава обаче вестникът ни писа, че тя подготвя ново предаване, което ще тръгне от есента. Това предаване е именно "Животът по действителен случай". За разлика от лайфстайл форматите, в които брюнетката се изявяваше досега, в този ще бъде заложено на социалния елемент. Ще бъдат разказвани човешки истории – не само на популярни, но и на непознати в публичното пространство хора. Всички те ще споделят за трудностите, през които са преминавали, и за решенията, които са откривали за проблемите си. Ще бъдат канени и специалисти, които да посочват пътищата за справяне със съответните предизвикателства. От Би Ти Ви не уточняват точно за какви специалисти става въпрос, но най-вероятно това ще бъдат основно лекари и психолози.

Новото предаване, също като "Мармалад", ще заема съботния следобед, но с час по-късно – не от 16 до 18 часа, както предишното шоу, а от 17 до 19. Алекс Сърчаджиева е била избрана за водеща не само защото е лъчезарна, усмихната и има много фенове, а и защото нейната собствена житейска история е изпълнена с неочаквани обрати и препятствия, които тя е съумяла да преодолее. Актрисата с години беше лице на конкурентната Нова тв, където водеше "Биг Брадър", "Денсинг старс", "Игри на волята", имаше и роля в последния сезон на сериала "Откраднат живот". От няколко месеца обаче редовно се изявяваше в сутрешния блок на Би Ти Ви през уикенда в коментарна рубрика заедно с колежката си Деси Бакърджиева. Ето, че вече има и собствено предаване. Сред първите й гости са Христо Мутафчиев, Виктория Георгиева, Мона Гочева и звездата от сериала "Съни бийч" Даниел Пеев-Дънди.

Другата звезда от "Съни бийч" – Иво Аръков, който водеше "Мармалад" заедно с Радост Драганова, остава на работа и в нейното ново предаване. Той вече не е основно лице на шоуто, но е водещ на рубриката "Топ 10" – една от малкото, които се прехвърлят от "Мармалад" в "Живота по действителен случай". Актьорът заема мястото на Мария Силвестър, която беше лице на класацията досега.

Продуцентката Радост няма да изчезне напълно от ефира, а ще се появява в него за кратко в новата рубрика за естетични корекции "Моето ново АЗ". Основно лице в него ще бъде пластичният хирург Джак Антонио, който ще разкрасява хора, претърпели физически травми, получили белези или страдащи от тежки комплекси за малоценност във връзка с външния си вид. При доктора са се подмладявали звезди като Катето Евро, Нели Хаджийска, Поли Генова, Биляна Петринска и др. Тъй като обаче е чужденец и българският му не е идеален, Радост ще присъства в ефир, за да съдейства с "превода" на репликите му за зрителите. Още преди седмици тя обяви този проект, като покани всички, които желаят да се подложат на корекция на външния си вид, да попълнят специална форма за участие. Тогава се смяташе, че това е новият проект, по който работи. Сега обаче става ясно, че форматът е много по-обширен и богат и естетичните корекции са само малка част от него.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: