Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изненадваща и драматична победа във "Фермата"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:35 / 15.11.2020Коментари (0)614
©
Изненадващата победа на Стоян Маджаров в мъжкия елиминационен дуел бе посрещната с недоволство от почти всички участници във "Фермата“, които подкрепяха опонента му Илиан Кустев и бяха сигурни в победата му. Само с една точка разлика, гайдарят от Копривщица надви известния готвач и прекрати участието му в шоуто.

Отпадането на Илиан от надпреварата за 100 000 лева по-малко от месец преди финала разочарова многобройната му агитка, а някои от мъжете не успяха да скрият сълзите си. Стоян, който се закани да защити наранената си чест на Арената, успя да поведе в първата битка – коване на дървен мост, а след това показа и повече знания на въпросите за българските традиции и обичаи. Опонентът му демонстрира бързина и издръжливост в следващите две предизвикателства и поведе във временния резултат. В решителната пета битка двамата се съревноваваха на дърпане на въже, като гайдарят се справи по-добре и извоюва победа в дуела с 8 на 7 точки.

Стоян влезе в сблъсъка обиден от думите на Кустев, че е безхарактерен и се закани да защити честта си на Арената. Той получи подкрепа и окуражителни думи от адвокатката Милена Станджикова, която коментира, че България има нужда от повече мъже като.

"Фермата е най-якото приключение в живота ми. На Арената всички ме подкрепяха - дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиан, преди да напусне шоуто завинаги.

С отпадането си колоритният кулинар завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда, с която се надяваше спаси ресторанта си, пострадал от пандемията. "Сега просто ще трябва да си изработя парите - от утре започвам и до Нова година ще наваксам“, заяви самоуверено Кустев, който е готвил за световни знаменитости в някои от най-елитните европейски ресторанти.

В дейли епизода на "Фермата“ в понеделник вечер ще стане ясно дали гвардеецът Калоян Донков ще спази обещанието си към Стоян - ако се върне в стопанството, да го подкрепи при гласуването за избор на фермер на седмицата, както и кой ще бъде другият номиниран за ръководител на седмичните задачи.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: