Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известна журналистка разкости Слави Трифонов, ходът му бил талибански
Автор: Екип Ruse24.bg 12:11 / 15.07.2021Коментари (7)681
©
"На изборите на 11 юли избрахме черна котка с черен чувал, което е още по-лошо от избраната на предишните котка в чувал" - това заяви журналистът Валерия Велева.

По думите й, ходът на Трифонов с обявеното от него правителство е бил талибански и реакциите от всички страни са ужасяващи. Няма човек в страната, който да го подкрепя, защото той няма нищо общо нито с политиката, нито с демокрацията. Това, което е направил обаче, е нещо, което никой не бе си позволил да направи през последните 30 години - да погази парламентаризма.

Велева бе категорична, че Трифонов живее "на върха на иглата" -  така, както в своето телевизионно шоу и на сцената, сега българите отново са го сложили там и затова поведението му е такова, каквото е и в неговата фирма - "или  се подчинявате, или напускате".

Велева заяви още, че тези, които са повярвали, че от бунтаря Слави може да се роди демократ и политик, са сбъркали, тъй като това е невъзможно. Проектът му е измама, но за съжаление, хората са повярвали. Резултатът бе, че цялата политическа система бе взривена от тази измама.

По думите на Велева, лидерът на ИТН е убеден, че измисленият от него кабинет отговаря на всички очаквания и всички ще го подкрепят с две ръце. 

"Политическата система обаче не може да бъде на колене пред един хазартен играч. Реакцията на европейските медии е унищожителна за Трифонов и за първи път, откакто наблюдавам парламентарния живот, всички скочиха срещу този, който успя да взриви демокрацията".

Велева бе категорична, че по измерения на  произведения отзвук със заявката на кабинета, Трифонов  е направил това, което шоуто "Ку-ку" е направило  с репортажа си за гръмналата АЕЦ.

Въпреки че в предложения кабинет има много смислени хора, като дипломата Ради Найденов, като проф. Николай Радулов, финансиста Николай Василев, е необяснимо, как те са се съгласили да участват в този проект, подчерта Велева за "Радио Пловдив" 

"Освен че Трифонов прави скандали тук, той продуцира и международен скандал. Няма нищо политическо в проекта му, има обаче силен нарцисизъм и за съжаление, българите, които му дадохме власт, ще трябва да берем горчивите плодове".

Според Велева, оттук нататък за България има два пътя. Единият - да бъде реализиран трети мандат,  и вторият - да се отиде отново на избори. При реализирането на трети мандат Нинова обаче трябва да забрави кой какво е казал и да се търси общо съгласие с останалите партии около общи приоритети и политики, поставени на масата. Нинова не трябва да предлага кабинет, а да бъде медиатор за обединение с другите партии, които заедно ще обсъждат политики.  

"Правителство трябва да се прави не с мисълта "против", а с мисъл "за". То ще има ограничен хоризонт, но трябва да помогне да се излезе от тази ситуация. С направеното от Трифонов бе изкопан само дълбок ров между ИТН и всички останали партии. От тях се очаква да направят един абсолютно нестандартен ход - да се хванат за ръце и да се измъкнат от този ров, вместо да паднат в него, както им каза Слави Трифонов".

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не е крив Славчо. Криви са тези, които гласуваха за него. Неговите извращения са тяхна отговорност. Те да не се скатават, а да излязат на улиците и да го свалят. Стига експерименти с нормалните хора. Аман от алитерати
+1
 
 
от медиите: „Зюддойче цайтунг“ за Трифонов: Певец на кичозен поп-фолк, с обица и обграден от жени с деколтета. Един от многото тв звезди, които използват славата си за политическа кариера
-3
 
 
Не защитавам Славчо, но поне излезна и предложи кабинет, а и все хора завършили, говорящи езици и т.н. а другите какво правят? Ще Ви кажа НИЩО!
+6
 
 
Браво и Добър ден,Учиндолеца се показа в истинската си светлина....ДИКТАТОР.
+6
 
 
Нарцисът Трифонов води страната към дълбока, дълбока криза. Щом и чалгарките се възмутиха от него, смятайте! Абсолютно неподготвен за политиката, всъщност никакъв политик! За да си политик е нужно най-малкото дипломация, а не бай ганьовщина. Айде, отивайте да гласувате за него трети път! А между другото, къде е батко /Р.Радев/ ?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: