Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как Бет365 станаха най-голямата бетинг компания
Автор: Екип Ruse24.bg 18:01 / 16.12.2021Коментари (0)626
©
Бетинг компаниите са тези, които спонсорират спортисти и спортни клубове от различни спортове, включително и футбола. Те предоставят много средства за масовия и за професионалния спорт. Спонсорските сделки между онлайн казината и футболните отбори са масова практика, като това партньорство е изгодно и за двете страни.  От една страна операторите на хазартни игри имат възможност да представят своя бранд на милиарди фенове с помощта на най-харесвания спорт в света. От друга страна футболните отбори също имат финансова изгода, както и шанс за популяризиране  в света на онлайн залаганията. Освен това феновете могат да спечелят много като могат да поставят залози за любимият си отбор през целия сезон. Това става много лесно със създаване на акаунт в сайта на Бет365, от където през сметката се прави избрания залог.

Бет365 като един от най-големите букмейкъри на световния пазар и е бетинг компанията, която е сключила най-много сделки за спонсорство с различни спортни клубове. Така компанията за спортни залози увеличава популярността си, като си създава партньорства с определени играчи или отбори, както в България, така и в целия свят. Тя е един от основните спонсори на футболни клубове в много от държавите, в които компанията работи.

В първенството на Испания например тя спонсорира 10 от най-добрите отбори на Ла Лига, сред които са Villareal, Celta Vigo, Real Betis и RCD Espanyol. Логото на компанията може да бъде видяно изписано както върху екипите на  всички играчи, така и на стадионите на отборите, чийто спонсор е тя.

В родната Великобритания Bet365 мненията и отзивите също са отлични и компанията има партньори от света на футбола, както и сключен договор с английският спортен канал Sky Sports, като спонсорира много от клубовете от английската висша лига. Компанията държи правата върху излъчването на мачовете в Петък и още редица други. Собствениците на компанията Денис и Питър Коутс от своя страна освен като спонсори на различни футболни клубове са собственици и на техен собствен  такъв. Това е местния Стоук Сити, в родния за компанията град Стоук он Трент.  Освен във футбола, компанията взима участие и в спонсорирането и на други видове спорт, както в Англия така и в други страни, сред които са и конните надбягвания като Craven Meeting, Charlie Hall Chase и Hennessey Racing Festival.

Освен, че подпомага много и различни спортни клубове по целия свят Бет365 не изневерява на традицията си и започва спонсорската си дейност и в България, след като получава лиценз да оперира в нашата страна. Компанията има сключен договор със най-старият футболен клуб в София – Славия, а през 2016 година стана спонсор и на младите ни футболни звезди от Първа Лига – Лудогорец.

Всички тези договори и спонсорства правят Бе365 най-голямата бетинг компания в света.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: