Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как букмейкърите привличат нови клиенти
Автор: Екип Ruse24.bg 17:55 / 18.05.2021Коментари (0)657
©
Няма индустрия, която да не се стреми към изграждането на лоялна потребителска група. Клиентите са богове, без значение дали говорим за предлагането на услуга или продукт и тяхното мнение и оценка са от изключителна важност. В развлекателната сфера на спортни залози, конкуренцията, поне на територията на България, е повече от жестока. Ще открием, че реномираните брандове демонстрират изключително висок професионализъм и ни показват какви точно са възможностите на всеки един почитател, когато става въпрос за забавления.

Ще открием, че много анализатори посочват Палмс бет като един от брандовете с оригинални идеи и внимание към детайлите, защото същите позволяват по-сериозна разпознаваемост и гарантират повече приятно прекарано време в самата платформа. С какво най-често един букмейкър може да спечели вниманието на новите клиенти? Нека разгледаме малко по-подробно в следващите редове:

На първо място ще говорим за бонусите – средствата, които ни се предоставят за забавление и правене на по-смели залози. Ще открием, че още при регистрация, един клиент може да получи начален или стартов бонус – среща се и по двата начина – и с негова помощ може да тества повече функции на оператора или да направи малко по-смели залози. Обикновено секцията с промоции е доста голяма и препоръчваме на всеки клиент да я разглежда по-често, все пак никой не бяга от безплатното забавление, в това можем да бъдем сигурни.

Следващото изискване винаги е било насочено към функции като кеш-аут, които ни гарантират контрол на риска. Все пак никой не разполага с кристална топка, а в спорта винаги има изненади. Реномираните брандове никога не са искали да оставят своите клиенти с горчив вкус от играта и точно по тази причина предлагат кеш-аут. С други думи, ако сме на път да изгубим, можем да изтеглим своя залог срещу минимална такса и да редуцираме риска до абсолютен минимум. В някои случаи дори можем да вземем печалба, ако залогът ни до този момент се е изпълнявал. Разбира се, препоръчваме отново да разгледате условията за употреба на тази  функция, като анализаторите и самите оператори посочват много ясно и точно какви са условията.

В XXI век ще открием, че всеки човек разполага с мобилен телефон, той се превърна в нашата връзка към света и ни позволи не просто да се насладим на истинските предизвикателства, но и да се възползваме от колкото се може повече възможности за забавление. Статистиката показва, че днес около 3.6 милиарда мобилни телефона са активни, следователно букмейкърите побързаха да създадат собствени мобилни приложения, които да правят играта по-лесна дори на тези устройства. Отново използваме нивата на висока сигурност и без никакви проблеми можем да се насладим на всички функции, които бихме открили и при употребата на компютър.

Не на последно място ще говорим за наличието на разнообразни спортове, на спонсорство към отбори и създаването на различни безплатни игри. Всичко това може да се срещне именно в платформата на посочения бранд по-горе. И най-важното е, че когато има ясна и точна идея, клиентите наистина оценяват професионализма и с удоволствие приемат хвърлената ръкавица. Най-важното  е, че букмейкърите винаги са предлагали забавление и възможност за  успехи, те не обещават забогатяване за  една вечер – никой не предлага това, но пък винаги ще говорят за отговорна и разумна игра, онази, която позволява да се вземе максималното удоволствие и адреналин от всяка дисциплина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: