Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да носите правилно мъжки бижута
Автор: Екип Ruse24.bg 17:01 / 31.01.2023Коментари (0)470
©
Нека си го кажем – наистина е лесно да сгрешите, когато става въпрос за стилизиране на мъжки бижута.

Има тънка граница между носенето на изящна огърлица и това да изглеждате като известен рапър или да носите пръстен и да изглеждате като Кръстника.

Точно както когато носите нещо друго, ключът към носенето на бижута е да го правите по начин, който ще ви кара да изглеждате безгрижно.

Когато казваме "бижута за мъже“, говорим за всички допълнителни аксесоари след вашето облекло: часовници, гривни, пръстени, гердани, и обеци. Трябва ли да носите всички гореспоменати неща наведнъж?

Вероятно не. Е, поне не в началото. Според нашите приятели от ICED OUT – най-известният български магазин за мъжки бижута, след време и с необходимата доза увереност ще можете да носите това, което искате, както искате. В тази статия ще разгледаме всеки един от гореспоменатите аксесоари по-отделно, така че прочетете статията до края!

Часовници

Часовникът е едно от най-добрите места за начало, когато става въпрос за носене на аксесоари, защото е изключително често срещан. Часовникът често е символ на статус.

Подходящият часовник е едновременно функционален и елегантен, така че трябва да се стремите да си изберете размер часовник, който ще стои пропорционално на размера на китката ви.

Часовник с кожена каишка ще бъде идеален за всеки повод, независимо дали сте с ежедневно облекло или официално, докато металната каишка подхожда най-много за строго официални събития.

Гривни

Тъй като са малки и лесно се подреждат една върху друга, е доста лесно да прекалите с гривните. Когато става въпрос за този вид бижута за мъже, по-малкото е повече.

Типът гривна, която носите, трябва да е свързана по някакъв начин с вашия часовник. В края на краищата ръцете ви са чифт, така че ще се виждат заедно една с друга, включително аксесоарите върху тях. Макар да звучи очевидно, хората много често го забравят.

Кожените гривни най-често се съчетават най-добре с ежедневни и бизнес тоалети.

Стилизиранеето на 2 или 3 от тези по-обикновени гривни едновременно може да се направи лесно, ако приемем, че цветовете се допълват взаимно.

Металните гривни са в по-официалния край на спектъра. Препоръчваме да носите само по една металан гривна, като е препоръчително цветът на метала да подхожда на цвета на вашия часовник.

Пръстени

Традиционно, когато някой мисли за пръстени върху мъжка ръка, сватбената халка е първото нещо, което идва на ум. Пръстените обаче могат да служат и за декоративни цели. Разбира се, тук също не препоръчваме да прекалявате. Препоръчваме максимум 2 или 3 пръстена, като се има предвид потенциалното значение на кой пръст се носи пръстенът. Повече за значението на пръстените може да видите в ето тази информативна статия. По отношение на дизайна, колкото по-малък е пръстенът по обем, толкова по-добре. Повечето пръстени са метални, така че тук също важи правилото за съчетаване на метала с другите си метални аксесоари, като гердани и гривни.

Гердани

Като всеки друг аксесоар, гердан трябва да бъде фин акцент върху вашата личност и цялостно облекло. По-често то ще бъде скрито зад ризата ви. Всичко повече от 2 колиета наведнъж носи риска да изглежда прекалено претрупано. Помислете за останалата част от облеклото си, когато носите гердан. Ако се подготвяте за работа, може да оставите конопената огърлица у дома. Металните гердани, от друга страна, са по-официални и по-подходящи за случая.

Обеци

Освен за професионален спортист, обеците са може би едно от най-трудните бижута за мъже. Особено на работното място. Играйте го на сигурно, когато става въпрос за тях. Обеците могат да привлекат много внимание от лицето ви. Имайки това предвид, дръжте ги фини, ако изобщо смятате да носите. Ако сте в по-професионална среда, не забравяйте да проверите дали е позволено служителите да носят обеци в работно време.

Заключение

Всяко бижу, когато се носи правилно, може да бъде чудесно допълнение към вашата визия. Хубаво е да запомните, когато стилизирате вашите аксесоари, че по-малкото е повече. Скромните бижута за мъже ще направят много повече за вашето облекло, отколкото което и да е "блестящо“ бижу някога. Вашата цел е да завършите вашата визия, а не да отвличате вниманието от нея. Вземете предвид тези съвети и ще се оправите. Успех, господа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: