Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да откриете магията на къмпингуването?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:43 / 11.03.2022Коментари (0)677
©
Ако досега не сте имали възможността да опитате от онзи приключенски чар с къмпингуването поради колебания или притеснения като например - как така ще пренощувате в превозно средство, което е навън сред природата, или пък как ще е възможно да си приготвите някоя прекрасна вечеря с лимитирани кулинарни средства, то в този материал ще се опитаме да прелъстим повечето кемпер скептици от вас с няколко страхотни идеи за това как да прекарате страхотните си почивни дни сред природата с подходящото за тази цел превозно средство.

Там където звездите са повече от пет

Ако при хотелите всяка една следваща звезда в категоризацията добавя все повече и повече луксозност или престиж, то при къмпингуването звездите не намират своя последен и проследим край. Правилно прочетохте - звездната магия, която може да бъде наблюдавана под открито небе има възможността бързо да измести от съзнанието ви поредната сатенена завивка и ароматерапия от ново поколение и да ви създаде една жива и единствена по рода си галактическа картина. Премигващи, падащи и искрящи звездни тела рисуват необятното нощно небе, за да създадат за вас едни красиви и незабравими спомени сред природата. Ако пък успеете да споделите тези мигове и с подходящата за вас компания, то времето прекарано във взиране на безбройните блещукащи звезди, определено ще се запомни за цял живот. 

Изисканият кулинарен вкус е възможен и сред природата

Знаем, че всеки един от вас обръща нужното внимание и уважение относно храната, която консумира. Защо тогава трябва да се притеснявате от това дали ще успеете да си сготвите нещо вкусно и приятно сред природата? Ако имате нужното желание можете да пресъздадете една прекрасна и изискана вечеря точно там сред природата, където романтичната и спокойна обстановка дават предпоставки за неописуемо изживяване. Точно това предлагат и от Lidl, които до края на месец март дават възможност на всички потребители на мобилното приложение Lidl Plus да спечелят ваучер за почивка с кемпер от играта "Приключение в движение“. 150 ваучера очакват своите авантюристични собственици, които могат да планират едноседмичната си почивка с кемпер от CAMPERISIMO, с включено цялостно кухненско и къмпинг оборудване. По този начин къмпингуването сред природата може да се превърне в едно истинско кулинарно преживяване, което е готово да изпълни и най-изисканите вкусове. 

Всички желаещи, които искат да се включат в томболата на играта “Приключение в движение", могат да направят това като регистрират покупки на стойност минимум 30 лв. в магазините на веригата и сканират на касите своята Lidl Plus карта. Не забравяйте и да активирате след това участието си.

Пътуването създава спомени

Да опознаете природните забележителности с помощта на кемпер е може би точно онова приключение, предлагащо най-достъпния допир до красотите, които ви заобикалят. Да спрете за къмпингуване на подходящо място и да откриете магията на този вид почивка, определено е изживяване, с което ще създадете безброй незабравими спомени. Защото няма какво да замени онова чувство от докосването на ранния слънчев лъч, пробиващ си път през свежата сутрешна роса или пък от вида на лунното сияние, отразяващо се в огледалните водни пространства. Само по себе си пътуването с кемпер може да даде възможност пред самите вас да се запознаете с дивата неизвестност на природния свят, което си е една наистина привлекателна причина да опитате от точно този вид приключение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: