Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да се възползваме максимално от завидната дълготрайност на марковите парфюми
Автор: Екип на Ruse24.bg 17:45 / 25.02.2022Коментари (0)662
©
Причините, поради които човек избира да си закупи маркови парфюми, далеч не са една или две. Като започнем от прекрасните благоухания и достигнем до завидната дълготрайност, определено следва да отбележим, че първокачествените ароматни продукти се радват на достатъчно предимства.

В днешната статия ни се иска да превърнем в основен фокус една от характеристиките на марковите парфюми, която ги прави особено предпочитани и любими на всички козметични продукти. Ще се съсредоточим в тяхната дълготрайност и завидния интензитет – все признаци, безапелационно свързвани с най-предпочитаните и търсени есенции в света на благоуханията.

Дълготрайността на марковите парфюми със сигурност е една от основните причини, поради които решаваме да инвестираме в качествените есенции

Едва ли има нещо по-фрустриращо и неприятно от закупуването на нов аромат, който само след кратко време носене сякаш напълно се изпарява от кожата ни. За съжаление, ако закупим съмнителен продукт с неясен произход, е много вероятно да се сблъскаме точно с такъв нежелан сценарий.

Това е и основната причина, поради която специалистите и експертите в областта на спират да напомням на своите клиенти всъщност колко важно е винаги да пазаруваме своите парфюми от доказани магазини и дистрибутори. Точно дълготрайността на марковите есенции е една от най-силните им черти и е съвсем естествено да е задължително условие и изискване, които да имаме към уханията си.

Добрата новина е, че съществуват и няколко други начина, чрез които можем още повече да повишим първоначалната дълготрайност на есенциите. След като вече сме заложили на покупка от доказан дистрибутор, е време да проверим какво още можем да направим, за да удължим живота на уханието върху кожата си.

На първо място е важно да запомним кои са местата, върху които е най-препоръчително да нанасяме аромати. Вероятно по-голямата част от четящите добре знаят, че най-добрите локации по тялото са тези, излъчващи пулс. Така можем да си гарантираме равномерно и непрестанно излъчване на парфюмните молекули във въздуха около нас. Не е добра идея да впръсквате от марковите си парфюми върху дрехите си, тъй като голяма част от тях съдържат масла в съдържанието си, което, естествено, може да доведе до оставянето на мазни петна. Впръскването върху косата, обаче, е препоръчван метод за удължаване на дълготрайността, тъй като е добре известен факт, че космените фоликули могат да задържат уханията доста по-дълго, отколкото кожата.

Не на последно място ни се иска да споменем и най-доброто време, което да използваме за нанасяне на любимите си оригинални парфюми и есенции. Според експертите в областта на парфюмите Грация (Grazia.BG) всъщност минутите след излизане от баня биват най-подходящи, тъй като наличието на влага по кожата ще спомогне допълнително за заключване на аромата. Разбира се, допълнителното използване на продукти за тяло, носещи същия аромат, също би помогнало за по-дълготрайното усещане на нотките и акордите. Както виждате, носенето на парфюми с лекота може да се окачестви като цяла наука – ето защо е важно да сме добре запознати с всички трикове, идеи и препоръки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: