Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какъв избор на букмейкър да направя?
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 10.04.2021Коментари (0)882
©
Трудно е да не забележите напредъка на хазартната индустрия в последните няколко години. Имената на чисто български букмейкъри стоят по екипите на почти всички спортни организации и клубове в страната. Палмс бет пък е една от първите компании в индустрията и предлага абсолютно всичко, от което се нуждаят запалените играчи.

Защо това хоби си проби път в сърцата на толкова хора е трудно да се анализира, но през залози на спортни събития или казино са минали почти всички млади хора, включително в България. Онлайн алтернативите пък изместиха играта в интернет, където може да се насладите на висококачествено обслужване, без да се налага да се съобразявате с неприятните тълпи, които малките казина и физически обекти за залози често събират.

Световната мрежа предоставя без лимитна среда, в която се конкурират стотици бетинг компании от всяка точка на света. Това неимоверно вдигна качеството на родните оператори, но пък направи избора на хазартен партньор изключително трудно занимание. Естествено, най-добре да се насочите към сайт, разполагащ с лиценз да доставя хазартни услуги на българска територия. Списък с тези фирми може да откриете в сайта на Държавната Комисия по Хазарта.

Преди окончателен избор, задължително потърсете ревю и повече информация за дадения букмейкър в интернет. В следващите редове ще ви насочим към най-важните критерии, на които трябва да отговаря вашият перфектен сайт за залози.

Възможни пазари за залог

Залагането на футболни мачове държи огромна част от оборота на повечето букмейкъри. Съвсем естествено, всички големи фирми в занаята предлагат по няколко хиляди различни срещи на седмицата. Разлики могат да дойдат в мачовете от юношеските дивизии на Полша и Малта, но едва ли тяхната липса ще понижи вашето удоволствие от хазарта. Проблемът обаче идва с изборът на възможни залози. По-малки лиги, каквото, за съжаление, е и българското първенство, се предлагат само с възможност за залог от 1X2. За това е нужно да проверите пазарите на няколко сайта, преди да решите къде да залагате. Като оператор от България, Палмс бет може да ви предостави значително по-разнообразни пазари за българските лиги, включително: Първа и втора футболна лига, Национална Лига Баскетбол, Първенството по волейбол и т.н. Брандът е и спонсор на някои от големите отбори в тези първенства.

Естествено, ако предпочитате залози на по-непопулярни спортове, от сорта на дартс, електронни спортове, конни надбягвания, ще трябва да направите собствено проучване.

За този показател, няма как да използвате ревютата на специализираните сайтове. Ще се наложи сами да направите проучване, съобразено с индивидуалните ви нужди.

Залози на живо

Въпреки, че се предлагат от всички букита, разликата в качеството е доста голяма. Ако за вас е важно да залагате по всяко време на срещата, насочете се към най-големите компании в сферата.

Бонуси

Над 80% от играчите могат да намерят нужните им условия за залог в почти всеки сайт. Тук идва и голямата разлика между операторите. Въпреки, че непрестанно се променят, промо офертите гравират около едни и същи условия. Повечето ви дават 100 или 200% бонус при първи депозит. Единствено при Палмс бет, процентът достига до 300, но сумата е малко по-малка. Предложението е идеално за нови клиенти, които могат да получат много по-висока стойност за своите пари, без да рискуват кой знае колко голяма първоначална инвестиция.

Регистрация, депозит и теглене

Простите неща, върху които никой не се замисля. Това обаче са най-важните компоненти, които биха ви гарантирали безопасна и честна игра.

Реномираните сайтове изискват верификационен процес на регистрация, които ще ви забави с няколко минути, но пък ще гарантира вашата онлайн безопасност.

Проверете наличните методи за депозит и теглене и изберете най-удобните за вас.

За щастие, ако се придържате към лицензирани оператори, какъвто е и ПалмсБет, няма как да изпитате проблеми от това естество. Големите фирми държат на своето трудно изградено реноме и не биха си позволили да "лъжат“ клиенти за "жълти стотинки“.

Проверете и какви са методите за връзка със "Отдела за обслужване на клиенти“ и дали се предлага такова на български език.

Големите оператори изключително много държат и за доброто състояние на играчите. Следят стриктно за тяхната активност. Ако някой играч регистрира голям брой поредни загуби, букмейкъра ограничава акунта му с цел предотвратяване на хазартна зависимост и пагубни резултати.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: