Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Каква мъжка мода ще намерите в Teodor.bg
Автор: Екип Ruse24.bg 15:19 / 26.08.2022Коментари (0)617
©
Мъжката мода е не по-малко важна област на модната индустрия от модата за жени във всичките ѝ прояви. Ние от онлайн магазин ТЕОДОР предлагаме на мъжете много интересни и нови тенденции, които ще помогнат на по-силния пол да изглежда перфектно в абсолютно всяка ситуация. 

При нас на Teodor.bg ще откриете изключително качествени български дрехи. Официални предложения, с които лесно ще добиете подходяща визия за офис или важно събитие, на което искате да изглеждате стилно и безкомпромисно. Casual визия е вашият начин да бъдете себе си? Ето какво ще намерите при нас. 

Какви видове ризи ще откриете в онлайн магазина ТЕОДОР

Една от основните и най-важни мъжки официални дрехи е именно ризата. Точно за това ние от Teodor.bg сме се постарали да имате огромен избор от модели, за да можете да намерите подходящ вариант за абсолютно всеки повод. 

В ТЕОДОР ще откриете:

- класически варианти от памук, памук сатен, памук с еластан и други

- ежедневни предложения от материи като лен, памук с тенсел, дънкови варианти както и такива с деним ефект

- всички ризи могат да бъдат със свободна и вталена кройка. Тези, които са с по-голям процент еластан се използват основно за супер слим фит кройка

- всякакви модели от десениран памук, които са в каре, райе, пепит и други красиви десени 

Най-актуални при класическата серия остават белите варианти. Сред тях на Teodor.bg ще откриете различни кройки, но и от различни текстури. Можете да срещнете такъв с гладка структура, тип оксфорд, зърнеста и диагонална структура, базови модели и такива с яка специално за поставянето на папионка. 

От какви материали са изработени 

Ризите на марката са произведени от изцяло естествени материи – памук, лен, памук с тенсел, памук с еластан и други. В ТЕОДОР може да намерите тъкани non-iron, които не налагат гладене, а позволяват да облечете ризата веднага след като излезе от пералнята. Налични са и видове easy iron, които се гладят изключително лесно. Присъстват и self-clean платове, които се водят самопочистващи. При попадане на капки от кафе, вино или други замърсители, те не проникват в плата, а остават върху него. 

Актуалните в момента опции от деним с качулка от памучно трико и тик так копчета също могат да бъдат открити на Teodor.bg. При спортните ризи ще намерите и други интересни елементи като джобове с капаци и качулки, които придават допълнителен модерен вид на моделите. 

Какво още ще намерите в онлайн магазина ТЕОДОР

Освен прекрасни ризи, при нас ще откриете и всичко, от което можете да имате нужда за перфектния стайлинг. На нашия сайт Teodor.bg ще имате възможността да избирате между различни предложения, подходящи за всеки стилен мъж:

- Тениски – на Teodor.bg ще откриете актуални модели с разнообразни релефни или флорални принтове, елементи от велур или кожа, или интересни бродерии и контрастни части. Използваните материали са двуцветно трико оксфорд, жакард и дори плетени тениски от технологична вискозна прежда. Разнообразието на цветове и дизайни е също толкова голямо, така че намирането на подходящия модел сред вариантите на ТЕОДОР за всеки повод е абсолютно гарантирано

- Ежедневни сака от ТЕОДОР– тук отново са използвани естествени материали като структурен памук, структуриран лен, памук с лен в елегантни кройки. При голяма част от моделите преобладават външни джобове. При тези от памучно трико ще срещнете и качулки. Използваните тъкани включват трикотажни тъкани в меланж, ситен пепит и други

- Елеци от ТЕОДОР – класическите модели, подходящи за официална визия, са изработени от естествени материи като фина вълна, вискоза и други. Спортно-елегантните ще откриете в памук, памук с еластан и други структурни тъкани, които лесно ще се съчетаят с дънки или различни спортни дрехи

- Спортна линия ТЕОДОР – сред спортната линия в Teodor.bg ще видите суитшърти, бермуди, памучни тениски и дори маратонки. Всичко необходимо за вашата спортна визия на едно място. Разнообразието от дизайни, принтове и десени ще ви позволи лесно да направите съчетание за перфектно облекло, с което да ви е удобно както на тренировка, така и в ежедневието

- Бельо – новата ни луксозна линия мъжко бельо ТЕОДОР ще ви осигури нужната свобода на движение, комфорт и удобство. При изработката сме заложили на изключително здрав и мек материал, в чиято структура няма влакна, които биха създали неприятно усещане – боцкане или друг вид дискомфорт. Линията включва както слипове и боксерки в подходяща цветова гама, така и тениски с обло и В-образно деколте. Те са подходящи както за ежедневна лятна дреха, така и под дебелите дрехи през зимния период

Какви костюми ще откриете в ТЕОДОР

Освен класическите костюми от естествени материи, като фина вълна, или такава с добавен еластан, вискоза или други, в Teodor.bg ще намерите и строго официални модели за церемониални случаи. Може да изберете измежду актуални цветови гами, с които лесно ще сте в крак с модата. 

Ще срещнете още костюм от високотехнологичен текстил, подходящ за ежедневието, чиято материя има много високо съдържание на еластан. Това би ви дало свобода на движението и удобство през целия ден. Ежедневните модели в ситно каре и пепит с елегантна кройка от олекотена материя, като вискоза, полиестер и еластан, също няма да останат незабелязани. Те са леки, комфортни и подходящи за пътуване, тъй като заемат малко място в багажа. 

Всички дрехи на ТЕОДОР се предлагат в разнообразни размери, сред които лесно ще откриете подходящия за вас. 

Тениски от египетски памук от ТЕОДОР

В категория Premium продукти на Teodor.bg ще откриете изключително модерните и луксозни тениски от египетски памук. Той разполага с копринена мекота, благодарение на много по-дългите щапелни влакна в структурата си. От тук идва и голямата му здравина, гъвкавост и устойчивост. 

Облеклата, произведени от тази материя, са много по-издръжливи и устойчиви на избледняване. Те притежават мекота и комфорт, доближаващ се до този на коприната. Египетския памук подлежи на специален процес на обработка, наречен мерсеризация, което го превръща в отличната прежда за облека от висок клас. Така памучното влакно става по-здраво и лъскаво в сравнение с обикновения памук. Цветовете на моделите изработени от този материал за по наситени, защото нишките приемат багрилата по-добре. Те не се свиват и не губят формата си. Добрият им външен вид се запазва дори след дълго носене и многократно пране. 

Заложете на стил и качество, за да изглеждате винаги перфектно, като изберете Teodor.bg за своята визия навсякъде, където отивате!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: