Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Каква жена си според питието, което харесваш?
Автор: Екип Ruse24.bg 13:56 / 28.02.2023Коментари (0)342
©
Ако искаш да разбереш нещо повече за една жена, виж я какво си поръчва за пиене! Ако не ви се вярва на подобно твърдение, питайте който и да е барман!

Не, наистина, любимото питие говори много за характера на дамите. И, преди да отсечете, че имате разнообразен вкус относно напитките, замислете се, коя от всичките все пак предпочитате най-много! И вижте какво разкрива за вашата личност тя.

Вино

Мацките, които предпочитат вино, са уверени, интелигентни и много женствени. Ерудирани, с богата обща култура и много проницателни. Имат си собствено мнение и не се притесняват да го отстояват. Ако трябва, биха минали и през огъня за хората, които обичат.

Другото, което трябва да знаете, е, че тези жени не са лесна плячка. Ще трябва доста качества да покажете, за да ви обърнат внимание. Но пък, ако се влюбят във вас, ще ви даряват с много нежност и внимание. В никакъв случай не бъдете груби с тях. Това най-много ги отблъсква.

Водка

Водката е любимо питие на самостоятелните жени, които знаят какво искат и как да го постигнат. Освен това са и много страстни любовници! Това, на което много се дразнят, са мрънкащите хора и лигльовците, които не могат да поемат отговорност за действията си.

Иначе са много верни приятелки и то от тези, които можете да потърсите по всяко време на денонощието. Не се притесняват да казват истината в очите. Много държат на доверието, а това, което никога няма да простят, е предателството.

Уиски

Тези момичета съвсем не са с лесен характер. Не позволяват на никой да им се налага, камо ли да ги разиграва. Ако ги искате в живота си, ще трябва първо да спечелите уважението им. Да покажете, че на вас може да се разчита.

По-добре не им давайте поводи за ревност, защото ще се сблъскате с гнева им. А, нищо чудно и да ви го върнат тъпкано. Другото, което трябва да знаете за тях е, че умът им е остър като бръснач! Така че, не подхващайте спор, ако нямате железни аргументи.

Коктейл

Момичетата, които си падат най-вече по коктейлите, са много мили, романтични и добрички. Готови са на всичко за хората, които обичат и винаги ще ви помогнат в нужда. И не само! Ще ви изслушат, ще проявят разбиране и съчувствие към проблемите ви, ще ви дадат съвет, но няма да ви съдят.

Само че трябва да знаете, че са доста раними. Много внимавайте, защото и най-малката и "невинна“ обида направо разкъсва душата им.

Мартини

Жените, които обичат Мартини, са абсолютни сладурани. Жизнени, забавни, чаровни… Ще намерят правилния подход към всеки човек и ще ви кажат и най-жестоките истини без да ви засегнат.

В любовта са много всеотдайни и държат на основни морални ценности като вярност, уважение, разбирателство… Отвращават ги грубите прояви, особено на публично място. Те рядко ще ви дадат повод за ревност и по-добре вие също рядко да го правите. Защото те не търпят да са пренебрегвани и унижавани по такъв начин.

Нещо безалкохолно

Жените, които не обичат алкохол, често са смятани за скучни моралистки, които не могат да се отпуснат. Истината обаче е друга. Тези мацки са абсолютно естествени и умеят да се забавляват и без "стимули“.

Те приемат нещата точно такива каквито са, не се стараят да променят хората около себе си (освен може би тези, които пият прекалено много). Просто избират – ако им е добре – стоят, ако не – всеки по пътя си. Сами се досещате, че не са и лицемерни, което е достойно за уважение. Имат не много, но пък верни приятели.

Джин

Джинът е питието на по-сериозните дами. Те рядко обикалят нощните заведения, но решат ли да му отпуснат малко края, само стойте и гледайте! Ще ви скрият шапката от купон и забавления, че даже трудно ще издържите на темпото им.

Иначе на тях можете да разчитате за всичко. Те умеят отлично да анализират всяка ситуация и да вземат най-правилните решения. Затова е добре да се вслушвате в съветите им. Ако пък сте влюбен в такава жена, не си и помисляйте да й се налагате или да й въртите номера. Толкова бързо ще ви бие шута, че ще се чудите откъде ви е дошло.

Бира

Свободолюбиви момичета, които са взели живота си в ръце. Обичат да са различни, традиционните хора им се струват скучни и безперспективни. Няма да ги видите да вършат нещо просто, защото "така трябва“.

Много държат на думата си и ще игнорират всеки, който не го прави! Недейте да им мрънкате и да им се оплаквате! Те само с няколко думи ще ви сложат на мястото ви и ще ви кажат, че вината си е изцяло ваша. Мъжете обожават компанията на тези жени, защото с тях се чувстват спокойно и непринудено.

Шотове

Абсолютни купонджийки със страхотно чувство за хумор, които обожават живота – такива са мацките, които предпочитат да пият шотове. Ще се качат на бара и ще танцуват цяла нощ, ще ви заразят с позитивното си настроение и ще ви накарат да забравите за всичките си проблеми и тревоги. Абсолютни чаровници!

Интересното обаче е, че когато трябва, стават адски сериозни и отговорни! Действат бързо и адекватно, може би по-добре от всеки друг.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: