Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви данни са нужни за Бет365 регистрация и верификация
Автор: Екип на Ruse24.bg 17:50 / 16.04.2022Коментари (0)613
©
Букмейкърите у нас предоставят много и различни възможности за забавление и печалба. За да се докоснете до тях обаче, следва да сте направили своята регистрация в сайта им. Бет365, един от най-отдавна опериращите бетинг компании у нас не е изключение и по този параграф. Направата на Бет365 регистрация включва няколко стъпки, които задължително е необходимо да реализирате. Чак след като ги завършите и верифицирате своя профил, пред вас ще се открият разнообразни опции, оферти и бонуси. Така че продължавайте да четете, за да разберете повече за самия процес.

Попълване на формуляр

Както споменахме, няма как да се възползвате от всички опции, които Бет365 предлагат, без да сте завършили своя потребителски профил. В това число се включват и демо версиите, тъй като букмейкърът следва да има потвърдена информация, че играчът е пълнолетен преди да му даде достъп до системата.

Първата стъпка от този лесен процес, е попълването на формуляра с личните ви данни. След като откриете бутона "Нов играч“ и цъкнете на него, ще видите няколко полета, които следва да попълнете. Тук се изисква да сте максимално коректни, защото след това ще потвърдите всички тях с документите, които ще предоставите.

Процедурата по никакъв начин няма да ви затрудни или да отнеме повече от няколко минути, тъй като тя се изисква единствено, за да означи самоличността ви. Заедно със завършването й, ще бъде открита сметка на ваше име, която ще можете да използвате след завършване на процеса по верификация.

Верификация

Верификацията е може би най-значимата стъпка по пътя към желаните игри и спортни залози. Тя е задължителна, тъй като при онлайн хазартните услуги, компанията, при която искате да направите свой профил, няма как да знае кой стои срещу нея и дали потребителят отговаря на всички условия, за да може да ползва платформата им. Това е изискване, което те следва да спазват, за да може да гарантират напълно законността си.

Това, което се изисква от вас при тази стъпка, е предоставянето на два документа за самоличност. Те следва да са ваши и да отговарят на данните попълнени преди това. Трябва да бъдат също така валидни, за да се гарантира тяхната сила към дадения момент. Документите може да бъдат лична карта, шофьорска книжка, паспорт.

Необходими са два документа, тъй като първият потвърждава личните данни, които сте въвели, а вторият гарантира сметката, която предоставяте. Все пак, става дума за оборот на парични средства и за целта се изисква от Бет365 да са напълно сигурни в пълнотата и сигурността на всеки процес, извършен в сайта им.

Можете много лесно да ги качите, като сканирате с мобилно устройство всеки от избраните от вас документи и ги добавите към профила си, в определената за това секция. След това, платформата ще провери и обработи информацията и ще получите отговор дали са приети или не. Ако те са одобрени и профилът ви е утвърден, ще можете спокойно да пристъпите към забавление и да забравите за този процес, а от Бет365 знаят много добре как да го постигнат.

Бет365 е един от утвърдените букмейкъри у нас, при който много играчи искат профил заради добрите им условия и оферти. Както разбрахте, процесът няма да създаде никакъв дискомфорт у вас и можете да го реализирате за отрицателно време. Процедурата е стандартна, а след нея ви очакват много приятни изненади.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: