Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви материи одеяло да изберем
Автор: Екип Ruse24.bg 16:35 / 25.05.2021Коментари (0)687
©
Когато сме си у дома, най-голямото ни желание е да се чувстваме уютно и комфортно в прегръдката на модерното си жилище. За да бъдем част от това усещане за по-дълго време, трябва да се погрижим за някои много важни неща, като например покупката на качествени мебели, красива подова настилка и разни други декоративни елементи, като възглавници и одеяла. Последите са предназначени за спалня и за диван, като обикновено са много меки и изработени от плюшени материали. Предлагат се както в луксозни варианти, така и в бюджетни разновидности за търсещите максимално ниски цени. 

Как да изберем одеяло за дома

Одеялото е съвсем обикновен на пръв поглед продукт за дома, но всъщност с огромен принос за приятния престой в дневната и спалнята. Можем да го използваме по време на сън, като допълнение към основната завивка, или да се обгръщаме с мекотата му, когато сме се настанили удобно на фотьойла и се наслаждаваме на някой интересен филм. Изборът на пухени завивки става с оглед на неща като:

- Размер

- Цвят и шарка

- Релеф на влакната

- Материали за изработка - памук, полиестер, акрил и др.

- Цена

В онлайн магазин Домко ще откриете памучни и поларени одеяла в множество разновидности, които можете да поръчате в няколко лесни стъпки и онлайн. Всеки един от наличните продукти притежава стилен дизайн и това го превръща в нещо от една обикновена завивка в ефектно модно допълнение, без което интериорът би изглеждал доста по-скучен. 

Какво е тяхното предназначение

Основното предназначение на одеялата, разбира се, е да ни сгряват в по-студените дни от годината. Но много хора ги използват и като средство за декорация на мека мебел или легло, която също така предпазва и от замърсявания. Друг вариант е да държите завивката на лесно място, за да се сгушите в нея, когато е време за релакс пред телевизора или за прочит на някоя завладяваща книга. 

Във всички случаи предназначението на този вид продукти за дома няма само и единствено практическа насоченост - те са ни от голяма полза и когато искаме да направим още нещо за жилищния интериор и да допринесем още малко за личния си комфорт. Изберете подходящ модел одеяло от магазин Домко и се погрижете и за последния детайл от подредбата на дома. 

Защо да се доверим на Домко

Магазинът има отлична репутация и точно това го прави топ избор за много от хората, които са готови на всичко, за да превърнат жилището си от обикновено място за живеене в истински интериорен рай за цялото семейство. Достъпните цени са още една причина да заложите на това място, където разнообразието ще е първото нещо, на което ще се натъкнете.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: