Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви материи одеяло да изберем
Автор: Екип Ruse24.bg 16:35 / 25.05.2021Коментари (0)695
©
Когато сме си у дома, най-голямото ни желание е да се чувстваме уютно и комфортно в прегръдката на модерното си жилище. За да бъдем част от това усещане за по-дълго време, трябва да се погрижим за някои много важни неща, като например покупката на качествени мебели, красива подова настилка и разни други декоративни елементи, като възглавници и одеяла. Последите са предназначени за спалня и за диван, като обикновено са много меки и изработени от плюшени материали. Предлагат се както в луксозни варианти, така и в бюджетни разновидности за търсещите максимално ниски цени. 

Как да изберем одеяло за дома

Одеялото е съвсем обикновен на пръв поглед продукт за дома, но всъщност с огромен принос за приятния престой в дневната и спалнята. Можем да го използваме по време на сън, като допълнение към основната завивка, или да се обгръщаме с мекотата му, когато сме се настанили удобно на фотьойла и се наслаждаваме на някой интересен филм. Изборът на пухени завивки става с оглед на неща като:

- Размер

- Цвят и шарка

- Релеф на влакната

- Материали за изработка - памук, полиестер, акрил и др.

- Цена

В онлайн магазин Домко ще откриете памучни и поларени одеяла в множество разновидности, които можете да поръчате в няколко лесни стъпки и онлайн. Всеки един от наличните продукти притежава стилен дизайн и това го превръща в нещо от една обикновена завивка в ефектно модно допълнение, без което интериорът би изглеждал доста по-скучен. 

Какво е тяхното предназначение

Основното предназначение на одеялата, разбира се, е да ни сгряват в по-студените дни от годината. Но много хора ги използват и като средство за декорация на мека мебел или легло, която също така предпазва и от замърсявания. Друг вариант е да държите завивката на лесно място, за да се сгушите в нея, когато е време за релакс пред телевизора или за прочит на някоя завладяваща книга. 

Във всички случаи предназначението на този вид продукти за дома няма само и единствено практическа насоченост - те са ни от голяма полза и когато искаме да направим още нещо за жилищния интериор и да допринесем още малко за личния си комфорт. Изберете подходящ модел одеяло от магазин Домко и се погрижете и за последния детайл от подредбата на дома. 

Защо да се доверим на Домко

Магазинът има отлична репутация и точно това го прави топ избор за много от хората, които са готови на всичко, за да превърнат жилището си от обикновено място за живеене в истински интериорен рай за цялото семейство. Достъпните цени са още една причина да заложите на това място, където разнообразието ще е първото нещо, на което ще се натъкнете.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: