Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какви съставки да търсите в бялата си козметика за максимален ефект
Автор: Екип Ruse24.bg 17:37 / 08.11.2021Коментари (0)400
©
Едва ли някога интересът към бялата козметика ще стихне. Дори напротив – все повече хора ежедневно се сдобиват с все нови и нови продукти, готови да постигнат незабавен и категоричен ефект. И докато при някои продукти, за съжаление, не се сблъскваме с резултатите, които ни се иска, то при други определено ефектът не закъснява и е повече от задоволителен.

В днешно време пазарът гъмжи от нови предложения – в сферата на козметиката постоянно излизат нови и нови продукти, всеки от които обещава повече от внушителни резултати. Как, обаче, да сме сигурни, че си заслужава да инвестираме средствата и времето си в определен тип бяла козметика? За да бъдем максимално полезни, ще се опитаме в днешния текст да ви дадем някои ценни насоки по отношение на включените в съдържанието съставки – така съвсем лесно ще успявате да сортирате кои продукти си заслужават покупката.

Кои съставки в бялата козметика са правилният избор

Определено на пазара се срещат изключително добри и ефективни продукти – въпросът е как да ги открием и час по-скоро да започнем да ги включваме в дневната си разкрасителна рутина.

Разбира се, що се отнася до козметика, винаги отправната ни точка следва да бъде съдържанието. Изборът на ефективни активни съставки определено гарантира бързия и добър ефект на използвания продукт. В бялата козметика съществуват няколко вида съставки, които се ценят от козметиците и дерматолозите колкото златото. На първо място задължително отбелязваме хиалуроновата киселина. Тя е щадяща, изключително мека и е може би най-добрият хидратиращ агент за кожата на лицето. Ако страдате от суха или пък от прекомерно омазнена кожа, то хиалуроновата киселина е в състояние да извърши чудеса с лицето ви. Нанасяйте сутрин и вечер продукт, съдържащ тази съставка, и не след дълго ще забележите повече от задоволителни резултати.

Витамин Б комплекс е също популярен с благотворните си ползи в козметиката за лице. С негова помощ кожата ви ще бъде подхранена и енергизирана. Ако сте от хората, страдащи от упорито акне, то салициловата киселина е правилният избор за вас. Тя е единствената бета хидрокси киселина и притежава свойството да навлиза в дълбочина в кожата, отстранявайки нечистотиите от запушените пори – по този начин подпомага предотвратяването на излизането на повече черни точки и пъпки.

Независимо колко ефективни съставки ще изберете, никога не трябва да пропускате слънцезащитата – ежедневното нанасяне на крем със слънцезащитен фактор е една от най-добрите терапии за грижа за кожата на лицето.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Гергьовден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Covid-19
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: