Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво са акумулаторните залози
Автор: Екип Ruse24.bg 17:44 / 21.05.2021Коментари (0)987
©
Всеки спортен фен е правил поне веднъж в живота си прогноза за даден събитие. Понякога може да е направил много повече от една и ще забележим, че букмейкърският жаргон се среща доста често и може да е объркващ за неподготвените и новите почитатели на този  вид забавление. Ще открием, че редица букмейкъри предлагат акумулаторни залози, а някои дори ни дават нещо повече. В този случай визираме този код за Bwin бонус и възможността  да получим по-добри условия за игра. Нека обаче се фокусираме върху основния въпрос: какво представляват акумулаторните залози?

За да отговорим на този въпрос, трябва да върнем лентата малко по-назад, когато букмейкърите тепърва започваха да оперират в онлайн пространството. Ще открием, че тогава повечето платформи бяха на английски език. Следователно не говорим за акумулатора на кола, а за така наречения “accumulate", който в превод означава натрупване. В България по-точният термин е множествен залог, но след като още тогава се наложиха чуждиците, остана познат като акумулатор.

Какво трябва да знаем за тях? Те са възможност за повечето спортни фенове да направят минимален залог и след като повишат значително коефициента, да инкасират и по-сериозна печалба. Как се случва всичко това? Вместо да направим няколко отделни прогнози, избираме няколко срещи, като техните коефициенти се събират.

Логично е, че колкото повече срещи добавяме в нашия електронен фиш, толкова по-висок става и риска, точно по тази  причина и някои спортни фенове често следят с интерес развитието и понякога прибягват до употребата на кеш-аут, като по този начин редуцират загубата и дори могат да получат определена печалба, особено след като открием, че до този момент прогнозата им се изпълнява.

Защо обаче този вид залози са толкова предпочитани? На първо място, както вече споменахме, един клиент може да прави минимални залози и да се забавлява с почти никакъв риск, взимайки най-доброто от играта. Следващата причина е малко по-семпла – акумулаторите са изключително забавни и ако един запалянко е анализирал добре статистиката и се е запознал с всички променливи – като в спортните дисциплини това е първото и най-важно призвание – неговите шансове никак не са малко.

Освен това ще видим, че не всеки клиент иска да разделя средствата си и да прави повече залози, акумулаторите са доста удобни в това отношение и лесно ни позволяват да следим резултата. Освен това ще открием, че когато имаме богата футболна програма, просто са най-добрият избор и при по-сериозните коефициенти, математиката бързо ще ни покаже какви са шансовете ни. Подозираме, че всеки може да изчисли своите шансове.

През последните години ще открием, че някои фенове успяха не просто да влязат в новините с една безумна прогноза, но и използвайки акумулатор, да си тръгнат много по-щастливи и доволни. Такъв пример може да бъде спортен запалянко, който избира десет срещи от Английската Висша лига, но не избира краен резултат или победител, а заявява, че във всяка една среща ще има даден поне един жълт картон.

Познавайки естетиката на английския футбол, в рамките на уикенда, този спортен фен е следял не играта, а ръцете на съдията, колкото пъти са бъркали в джоба, за да извадят жълтата карта, толкова по-близо е бил той до успеха. На финалът, след като медиите отразяват този момент, можем да подозираме само цифровото изражение на успеха. А най-важното е, че е използва центове, за да направи своята прогноза.

С други думи, този вид залози са наистина впечатляващи, но идват и със своя риск, с което пък автоматично допълват тръпката от играта.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: