Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво ще получим, ако препоръчаме Betano България на приятел
Автор: Екип на Ruse24.bg 11:00 / 17.04.2022Коментари (0)494
©
Всички знаем известната поговорка, че "приятел в нужда се познава“. Това е напълно показателно за качествата на един истински приятел, а от Betano й вдъхват съвсем нов смисъл. В случая, говорим за страхотното предложение на Betano България, което включва подарък за всеки регистриран потребител, който препоръча сайта им на познат или близък човек. Да, подаръкът е повече от страхотен стимул да не си мълчите пред околните за новия букмейкър, който е пленил сърцето ви. В следващите няколко реда ще можете да прочетете малко повече за това какво ще получите ако го направите и как да достигнете до заветния бонус, предоставен от Betano.

Какво ще получите ако препоръчате Betano на приятел?

Когато говорим за страхотни бонуси, един от най-забележителните със сигурност е този за препоръка на приятел. Повечето такива, предоставени от букмейкърите, представляват средства в сметката ви в платформата, които можете да използвате за своите спортни залози или за любимите казино игри. Може да се каже, че Betano предлагат същото, но в областта на залозите, така че не е невъзможно да се превърне в любим на феновете на такъв тип забавления.

Хубавата част е, че при всеки доведен приятел, който реши да направи своята регистрация в сайта на Betano, ще получите възможност да направите безплатен залог в размер от 10 лева. Тоест, всеки един приятел носи тази сума, но следва да знаете една подробност. Максималната сума, която можете да вземете от този бонус е 100 лева, тоест можете да привлечете до 10 нови потребителя за техния сайт. Все пак, това е една страхотна сума, която ще ви донесе още повече възможности за реализиране на успешни залози.

Как да грабнете страхотния бонус за препоръка?

Разбира се, както всеки бонус в тази сфера, са налични няколко стъпки, които да последвате, за да вземете максимума от него. На първо място, следва да влезете в своя акаунт в сайта на Betano. Най-вероятно сте наясно, че трябва да имате напълно завършена регистрация, за да вземете сумата от този бонус.

Когато посетите секцията с Оферти, ще забележите веднага опцията " Препоръчай на приятел“, която предоставя линк за споделяне на ваш близък, който би проявил интерес към техния сайт. Вие решавате по какъв начин да ги изпратите, дали през някоя от социалните мрежи или по мейл. Това няма значение. Важно е единствено приятелите ви да направят своята регистрация именно през него, за да грабнете бонуса вие.

За да внесе букмейкърът определената сума във вашата сметката, следва в рамките на седмица след направената регистрация, той да направи своя депозит в размер от 10 лева. Така ще покаже на компанията, че има намерение да работи и опознава техните услуги. Като благодарност за положените усилия освен на вас и препоръчаният човек ще получи заветния безплатен залог, което всъщност е страхотна възможност за начало.

След като получите бонусът, не забравяйте, че той е валиден в следващите три дни и го използвайте непосредствено след като видите, че е нареден, за да не го изгубите. Както виждате всичко е изключително лесно. Изисква се единствено желание и пет минути за регистрация на приятеля ви.

Betano са изключително щедри, когато става дума за лоялност. Затова те предоставят напълно безплатно на своите истински фенове сумата от 10 лева, само срещу една препоръка на приятел. Звучи лесно, нали? Точно такова е. Отправяйте се към профила си в платформата и веднага се възползвайте от тази страхотна опция.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: