Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво трябва да знаем при избор на геймърски стол
Автор: Екип Ruse24.bg 16:43 / 25.05.2021Коментари (0)810
©
Любителите на компютърните игри прекарват дълги часове в игрови сесии, което, без нужното оборудване, може да доведе до различни болезнени усещания, а понякога дори и до костни изкривявания. За предотвратяването на този проблем и осигуряването на нужния комфорт, удобство и приятни изживявания пред монитора, правилният избор на геймърски стол е от ключово значение.

Каква е разликата между офис и геймърски стол

Както споменахме, игровите сесии са няколко десетки часа, което налага продължителното обездвижване. За да се избегнат болезнените усещания, схващания и евентуални гръбначни изкривявания, геймърският стол осигурява по-високо ниво на комфорт от офис варианта. Това налага, наличие на анатомична седалка, регулируема височина на подлакътниците, опора за главата, раменете, гърба. Тези специални мебели позволяват гъвкава промяна на различните параметри, така че играчът самостоятелно и според предпочитанията си да получи най-добра степен на комфорт.

От друга страна, геймърският стол мигновено се различава от офис модела по своя дизайн. Външността в случая е силно агресивна, раздвижена и със съчетание на минимум два цветови нюанса, единият от които е основен, а другият - допълнителен и по-ярък. При обичайните офис решения, цветът обикновено е един (в повечето случаи черен) и той много добре се вписва с монотонната офис мебелировка.

Сред какви видове може да се избира

Отделните разновидности на геймърски столове се различават по своите дизайни, използвани материи и функционалност. Тоест, съществуват видове за начинаещи любители на компютърните игри, при които е предвидена ограничена функционалност. Те са близки до офис решенията, но имат малко по-сложна и регулируема конструкция. 

Другите по-функционални и скъпи видове са съответно с по-сложна конструкция и притежават по-разнообразни регулируеми възможности. Те са предназначени за повечето любители на компютърните игри, прекарващи по около 8-9 часа дневно пред монитора.

За по-напредналите играчи са достъпни изключително ергономични, удобни и функционални геймърски столове, отличаващи се с многообразие от регулируеми части, за прекарване на дълги часове в него, без схващания и болки.

Кой е най-подходящият

За да изберете най-подходящия геймърски стол, обърнете внимание на следните особености:

- Максимално удобство, атрактивен дизайн и повече регулируеми компоненти;

- Наличието на повече възможности за персонализация, ще Ви даде свободата да пригодите креслото според нуждите си. Основните са: люлеещ механизъм, газов амортисьор, анатомични извивки, регулиране височината на подлакътниците;

- Използваният облицовъчен материал също е от значение. Естествената кожа е за предпочитане, особено ако търсите удобство и дълготрайност.

За да разгледате отделните, предлагани в онлайн магазин Пласико евтини и ергономични видове на промоция, посетете ни още сега!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: