Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво трябва да знаем за Betway.bg
Автор: Екип на Ruse24.bg 16:45 / 15.04.2022Коментари (0)570
©
Ако все още не сте чували за Betway, не се притеснявайте. Това е напълно нормално, защото те са най-новото лице от онлайн хазартната сцена. Тук става дума за един букмейкър с наистина богат международен опит. Все пак, betway.bg вече може да се похвали със своята легитимност и получен лиценз за развиване на дейност на наша територия. Това пробужда възникването на въпроса какво са готови да предоставят на местните фенове на онлайн спортните залози. Точно това предстои да разгледаме в следващите няколко реда, така че не спирайте до тук.

Секция Спорт

За всеки бетинг сайт е от изключителна важност да разработи достатъчно добре своята спортна секция. В случая, посещавайки Betway BG забелязваме, че те са се постарали да осигурят разнообразие от предложения за любителите на различни видове спорт. Там може да бъдат открити класическите за такъв тип платформи футбол, баскетбол, хокей на лед. Разбира се, те са добавили тенис и конни състезания, които определено са им слабост. Виждаме обаче и някои екзотики, които вече се наложиха на пазара, а именно виртуалните спортове. Както виждате можете да разчитате на разнообразие, когато става дума за налични спортове в техния сайт.

Функционалности

Често това, което отличава различните букмейкъри, са точно функционалностите, които предлагат. Betway имат няколко точни попадения, които се харесват от играчите и те явно са наясно с този факт. Говорим на първо място за Bet Builder, което е опция позволяваща да създадете сами своя залог. Тя дава голяма свобода и възможност да вложите креативност. Разбира се, налице са и няколко особености, които можете да откриете и прочетете по-подробно в категорията им “Промоции“. Там също забелязваме и други атрактивни функционалности, като възможността за споделяне на залог, която също не е за изпускане. Като цяло, от към функционалности определено се вижда, че имат какво да предложат. Ако искате да се уверите сами, можете сами да ги разгледате и опознаете само с няколко клика.  

Коефициенти

Няма потребител, който да не забелязва и обръща внимание на коефициентите на бетинг сайта, в който се е регистрирал. Ако решите да откриете сметка точно в Betway, бързо можете да се докоснете до списъка с предложения, специално подбрани от компанията за вас. Те са с повишени коефициенти, което както знаете дава повече възможности за голяма печалба. Сигурни сме, че тази възможност ще издигне новакът сред букмейкърите високо в очите ви. Както се забелязва от първата обратна връзка, вече изпробвалите фенове на спортните залози, дават позитивен отзвук в насока коефициенти, което добавя още точки във вратата на Betway.

Оферти

Офертите, които се предлагат също не са за пренебрегване. Последният получил лиценз у нас сайт за хазарт, идва с богат арсенал от познания от другите страни, което говори само по себе си чрез страхотните промоции и оферти, които предлага. Начални бонуси не липсват както в секция спорт, така и при онлайн казино игрите. Очаква се, приятните оферти да продължат да нарастват, така че ще следим развитието на Betway на родна земя много изкъсо.

Betway крие доста съкровища в своята платформа. Единственото, което се изисква от вас е да ги откриете. За целта, както знаете, се изисква добро предварително проучване и регистрация, разбира се. След като помогнахме за първата част, следва вие да се погрижите за втората и да се гмурнете в морето от възможности.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: