Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кали: Денис е бил в депресия, но е нелепо да твърдим, че се е самоубил
Автор: Екип Ruse24.bg 14:00 / 31.10.2021Коментари (0)400
©
Фолк певицата Кали стана говорител на семейството на Денис Теофиков, който ни напусна от този свят едва на 21 години. Ветеранката в попфолка даде интервю за Нова телевизия като обясни, че иска да предаде думите на родителите на трагимчно загиналия музикант. Тя отрече смъртта на Теофиков да е самоубийство или убийство.

"Час преди инцидента Денис е разговарял с неговата майка, на която е споделил, че се чувства по-добре. Тя е знаела за неговите състояния и са ги обсъждали в семейството. Какво е могла да направи? Да му сложи синджир ли?", разказа Кали в "Събуди се". "Не родителите му не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около кончината на сина им. Все още не е доказано дали случилото се е инцидент, самоубийство. Може да е паднал, да се е спречкал с някого, абсурдно е да е убийство - това е единствената версия, която отпада. Нелепо е да твърдим и самоубийство, защото никой не е бил там в този момент, за да го потвърди", категорична е звездата. 

Кали дебело подчерта, че след аутопсията не са открити следи от наркотици и каквито е да е забранени вещества в кръвта на изпълнителя, който завинаги ще остане на 21. "Той не е обичал да консумира дори и алкохол, защото не е било неговото", обясни фолк певицата.

"Дали е бил в депресия? Да бил е, всеки млад творец, който не е оценен по правилния начин, това се отразява на творчеството му, на комуникацията му, състоянието", каза още изпълнителката на "Недей, сърце". "Вярно Дени стана за кратко време звезда... Дали славата му е изяла главата, не бих казала, защото той е роден в семейство на артисти и от малък е свикнал с този начин на живот", каза още Кали. Тя не скри, че има продуценти, които ощетяват и изтискват на макс своите изпълнители. "Младите хора се хвърлят в огъня, в желанието си да станат известни. Много е трудно да сложиш едно дете от 18 до 21 в рамка", каза още певицата.

Кали е категорична, че Денис е подкрепян от семейството му. Целият му талант е школован от неговия баща. "Не може да се каже, че този човек не е бил до него", категорична е тя. След кончината на младата надежда на попфолка, близки до родителите му са направили специален YouTube канал на името на Денис Теофиков, в който феновете му ще могат да видят и чуят проектите му, записани преди да ни напусне от този свят. Днес в 16 часа ще бъде качена песен на Денис, която той е записал едва на 16.  Семейството на изпълнителя прави и фондация, която ще подпомага млади таланти, за да не стигат до там, че да подписват договор на всяка цена, за да станат известни.

Още по темата: общо новини по темата: 29
09.02.2024 »
07.10.2023 »
22.09.2023 »
30.08.2023 »
12.08.2023 »
23.03.2023 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Гергьовден 2024 г.
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: