Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кейт Мидълтън впечатли всички с визия за над 4000 лева
Автор: Екип Ruse24.bg 11:21 / 22.03.2023Коментари (0)542
©
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън призова най-влиятелните бизнес лидери на Великобритания за подкрепа за улесняване на драматичната обществена промяна, която според нея е необходима, ако страната иска да даде приоритет на здравето и благосъстоянието на бъдещите поколения.

Облечена в изящно бяло сако Alexander McQueen оценено за 1945 паунда (над 4300 лв.), тъмносин панталон и обувки на ток, кралската особа пристигна в централата на NatWest в The Square Mile, за да стартира новата си кампания, разказва vesti.bg. 

Нейното послание беше просто: това, което се случва с хората в ранното им детство, особено между раждането и петата година - когато мозъците ни се развиват по-бързо, отколкото когато и да било в живота ни - фундаментално се оформя остатъка от живота ни и това има пряко въздействие върху проблемите с психичното здраве, пристрастяването и социалния живот.

Кейт Мидълтън е толкова убедена във важността на повишаването на осведомеността по проблема, че се е зарекла да посвети целия си живот на това и вече е създала свой собствен Център за ранно детско развитие.

Описвайки първите години от живота ни като "златна възможност да трансформираме бъдещите си житейски резултати“, тя каза на събралите се лидери, че е време да мислим "радикално“, за да създадем работна сила, която е "устойчива, гъвкава и способна да преодолее различията“, защото "здравословното развитие на нашите деца зависи от здравите възрастни“.

Принцесата подчерта, че индивидуалните взаимоотношения и връзки са "жизненоважни за сътрудничеството и основен елемент за културата и функционалността на бизнеса“.

Откакто пое новата си титла след смъртта на кралица Елизабет II, много от публичните ангажименти на принцесата бяха съсредоточени около психичното благополучие на децата, младите хора и възрастните, от воденето на новинарско предаване за психичното здраве на тийнейджърите по BBC Radio 1 до посещението в неонатологично отделение в Съри.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: