Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кой е най-скъпият плод в казината?
Автор: Екип Ruse24.bg 19:00 / 03.03.2021Коментари (0)1221
©
Плодовете са основна тема още от зората на ротативките. Те са се превърнали в емблема на този тип игри, въпреки, че към днешна дата разнообразието от заглавия е огромно. Всеки обича плодовете и едва ли някога ще им мине модата и казината ще се откажат от тях. Една от популярните игри в тази сфера е предложението на EGT, наречено Flaming Hot. Характерно за него е, че предлага 40 фиксирани печеливши линии, като може да очаквате чести печалби. На прилично ниво е и процентът възвръщаемост, като той е в размер на 95.53%.

В слот играта ви очакват череши, праскови, ябълки, грозде, както и малко по-доходоносните банани и дини. В повечето случай, гроздето има честта да носи най-голяма печалба, но тук ролите са променени, а и липсват някои често срещани плодове, като портокали, лимони и сливи. По-важното обаче е, кой плод какви награди може да ви донесе. Така например, пет банана или пет дини в печеливша линия ще умножат залога ви по пет. Четири броя пък умножават залога ви по две. Точно двойно по-малко носят печелившите линии с останалите плодове. 

За разлика от други класически слот предложения с плодове, тук има доста специални символи. Най-голяма печалба ще ви донесе символът на доларче, който освен това е и скатер. Това означава, че не е необходимо той да е част от конкретна печеливша линия. Всеки три, четири или пет скатера по риловете ви носят печалба, като тя може да достигне до 500 пъти по стойността на залога ви. 

Друг доходоносен символ е късметлийската седмица, при която пет броя в печеливша линия ще умножат залога ви по 25. Малко по-добри приходи от плодовете ще ви донесе и символът с надпис BAR, като при него максималната печалба е 7.5 пъти по стойността на залога. Има обаче и още един символ, който ще ви зарадва и това е уайлд символа, който може да се падне на втори, трети и четвърти барабан и има способността да се заменя с всички останали символи без скатера, така че да образувате повече и по солидни печеливши линии. 

Бонус играта с удвояването е често срещата в предложенията на EGT, като Flaming Hot също не прави изключение. След всяка печалба ще имате възможност да удвоите нейната стойност или да я загубите. Статистически шансът е 50% на 50%, така че това си е чиста проба хазарт, но ако обичате риска, може да пробвате късмета си. Всичко, което трябва да направите е да изберете черна или червена ще е произволно изтеглена карта от тестето. 

Доста по-атрактивна е мистери играта, до която се стига на случаен принцип, макар че колкото по-високи са залозите ви, толкова по-голям е шансът да стигнете до бонус рунда. В него на екрана с гръб към вас ще бъдат наредени 12 карти за игра, по три от всяка боя. Вашата роля е да ги обръщате една по една до момента, в който не съберете три карти от една и съща боя и грабнете съответстващия към нея джакпот. При спатията той е най-нисък, а при пиката най-висок.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: