Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са фаворитите в Шампионската лига според Sportingwin
Автор: Екип Ruse24.bg 18:30 / 05.11.2021Коментари (0)498
©
Два кръга преди края на груповата фаза в Шампионската лига част от големите фаворити вече си гарантираха място в елиминациите. Ливърпул, Аякс, Байерн и Ювентус записаха 4 от 4 и взеха всичките 12 точки към този момент. Едва ли е изненада, че тези 4 гранда, които имат общо 18 купи на европейските шампиони, си проправиха път напред в турнира на богатите. Те са и сред основните фаворити на Sportingwin от България за спечелване на трофея в края на сезона. Букмейкърът, който наскоро получи лиценз за българския пазар, приема платени предвиждания и за носител на купата в Шампионската лига, като отплатата за успешна дългосрочна прогноза си заслужава.

След четвъртия кръг в групите на Шампионска лига обаче като топ фаворит на база на коефициента - най-ниския, се явява Манчестър Сити. Тимът на Пеп Гуардиола още не е осигурил на теория преминаването си в 1/8-финалите и на теория, но едва ли Брюж ще успее да измести “гражданите". Позицията на ПСЖ в следващата фаза също изглежда сигурна, въпреки че изостава на точка от Ман Сити два кръга преди края на груповия етап. След като привлякоха Лионел Меси, французите първоначално бяха обявени за топ фаворит в надпреварата. Колебанията в някои срещи обаче вдигнаха коефициентите в Sportingwin над 6.00-6.50, докато тези на Манчестър Сити (4.50) и Байерн (5.00) са по-ниски. Ставките на новия букмейкър все пак са достатъчно изгодни и всеки, който успее да познае победителя 6 месеца по-рано, ще заслужи завидна възвръщаемост.

Шампионът от последния сезон Челси също на практика е прескочил с единия крак в 1/8-финалите, като заема второ място в групата след Ювентус. Точка е необходимо на “сините" от Лондон в оставащите два мача, за да си гарантират и на теория, че продължават напред.

Изгря светлина и на “Камп Ноу"

Барселона стартира кошмарно тазгодишното си участие в Шампионската лига, като записа две загуби с по 0:3 от Байерн Мюнхен и Бенфика. С две минимални и доста измъчени победи с по 1:0 над Динамо Киев обаче каталунците си върнаха надеждите да заемат второто място в групата. Всъщност, испанският гранд изпревари лисабонските “орли" за позицията на подгласник, а директният двубой между двата тима на “Камп Ноу" на 23 ноември ще бъде от ключово значение. Ако Барса спечели, то черните облаци ще се разсеят и отборът ще продължи напред. На този етап обаче няма реалистични очаквания каталунците да стигнат до трофея - коефициентът 51.00 в Sportingwin изглежда доста апетитно, но е трудно да си представим, че най-ценната купа ще влезе във витрината на “Камп Ноу" още в първия сезон след напускането на Лео Меси.

Кристиано Роналдо продължава да спасява “червените дяволи"

Огромен късмет има Манчестър Юнайтед в мачовете от своята група до момента. Или по-точно - разполага с Кристиано Роналдо, който измъкна от ада “червените дяволи" на три пъти с головете си в последните минути. Ако не бяха попаденията на феноменалния португалец, английският гранд щеше да има не 7 точки, а само 2 в актива си. Но с попаденията в добавеното време срещу Виляреал и Аталанта Кристиано показа, че все още е суперзвездата на Шампионската лига, с която другите трябва да се съобразяват. Но дали само той ще е достатъчен, за да стигне Ман Юнайтед по-напред в турнира?






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: