Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-любимите спортове на българите
Автор: Екип Ruse24.bg 17:53 / 18.05.2021Коментари (0)778
©
Спортът е забавление и вдъхновение за целия свят. Удоволствието да наблюдаваме как се преминават всички ограничения на човешкото тяло, демонстрирането на висок дух и отборна игра, това са нещата, които всеки спортен почитател иска да гледа. Не случайно ще открием, че спортните екипи или поне тениските на атлетите, са се превърнали в символ за мнозина. Разбира се, освен вдъхновение, можем спокойно да говорим за една индустрия, която струва милиарди долари. Следователно идва и по-важният въпрос, кои са най-популярните спортове за родните зрители? Ще открием, че отговорът се крие при букмейкърите, които следят с интерес предпочитанията на своите клиенти. Брандове като родния Уинбет се радват на сериозно внимание, а в този анализ препоръчваме да научете всичко за Winbet и предлаганите функции, както и цялото портфолио с възможности, особено ако сте почитатели на спортните прогнози. И макар разнообразието от дисциплини наистина да е голямо, нека видим кои са по-популярните и къде точно запалянковците инвестират своето време.

Започваме с кралят футбол. Необятната футболна територия ни позволява да следим с интерес редица първенства, при това не само в Европа. Например Китай отдавна привлече някои от доста известните футболни звезди и все по-често с интерес се следят дербитата там. Една статистика ни показва, че и родното първенство трупа внимание, а и не трябва да забравяме, че експертите определят настоящия сезон като изключително силен и вълнуващ, като всичко това се случи с помощта на финансовата подкрепа на самите букмейкъри. Ще открием, че и много от функциите при правенето на спортни прогнози са насочени именно там и това е още по-добра новина.

Ще поставим тенисът на второ място, поради простата причина, че вече имаме две родни звезди. Без значение колко са критиците на Григор Димитров и Цветана Пиронкова, когато тези таланти играят, родните фенове ги гледат, а и има моменти, в които се радваме на много приятни изненади. За пример ще дадем Пиронкова и срещата със Серина Уилямс, в която американката за малко да претърпи първа загуба. Малко след това, американското величие отказа да излезе за реванш. Разбира се, феновете не се спират само до родните участия, те следят с интерес всички турнири, като голяма част от тях тепърва предстоят.

Поставяме баскетболът на трето място, като за жалост родната лига има фенове, но намаляващите отбори и липсата на спонсорство, често поставят отборите в трудно положение, но пък ще видим, че дори и в намален състав, този спорт не се лишава от фенове. Разбира се, голямото внимание отива за европейските първенства, както и за негово величество американския НБА, където виждаме какво правят инвестираните милиарди долари. През последните години ще открием атлети от ново поколение, които за пореден път промениха играта. Такъв е случаят на ЛеБрон Джеймс, за когото няма ограничения в полет. Впрочем тук ще открием още 5 популярни спорта, които печелят вниманието на феновете.

За мнозина Формула 1 е изключително развлечение. Инвестициите минават милиарди, макар и един болид да се оценява на  сумата от 250 милиона долара, останалите финанси отиват при разработка и създаването на нови технологии. Родната аудитория с много интерес следи всички тенденции, а и трябва да признаем истината, не всеки е почитател на хегемонията на Хамилтън в момента. Следователно виждаме аудитория, която го подкрепя и такава, която е готова по всякакъв начин да види падането на краля, важното е, че всички чакат.

Бойните спортове са последното интересно предложение в тази класация. И макар да не са профилирани за всички, аудиторията никак не е малка. Очевидно е, че изпълненията на Кубрат Пулев привлякоха вниманието и на онези почитатели, които никога не са очаквали, че някога ще гледат този спорт. Тук ще поставим и смесените бойни изкуства, като техният импакт фактор успя да стигне и до тук, Конър МакГрегър и Хабиб Нурмагомедов ни показаха, че не само ще направят мача на годината, но и ще разменят короната за най-опасен човек на света. Бойните спортове имат аудитория, която ревностно следи всяка новина и въпреки часовата разлика, защото по-често мачовете се излъчват в САЩ, никой не се лишава от това удоволствие.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: