Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-любимите спортове на българите
Автор: Екип Ruse24.bg 17:53 / 18.05.2021Коментари (0)780
©
Спортът е забавление и вдъхновение за целия свят. Удоволствието да наблюдаваме как се преминават всички ограничения на човешкото тяло, демонстрирането на висок дух и отборна игра, това са нещата, които всеки спортен почитател иска да гледа. Не случайно ще открием, че спортните екипи или поне тениските на атлетите, са се превърнали в символ за мнозина. Разбира се, освен вдъхновение, можем спокойно да говорим за една индустрия, която струва милиарди долари. Следователно идва и по-важният въпрос, кои са най-популярните спортове за родните зрители? Ще открием, че отговорът се крие при букмейкърите, които следят с интерес предпочитанията на своите клиенти. Брандове като родния Уинбет се радват на сериозно внимание, а в този анализ препоръчваме да научете всичко за Winbet и предлаганите функции, както и цялото портфолио с възможности, особено ако сте почитатели на спортните прогнози. И макар разнообразието от дисциплини наистина да е голямо, нека видим кои са по-популярните и къде точно запалянковците инвестират своето време.

Започваме с кралят футбол. Необятната футболна територия ни позволява да следим с интерес редица първенства, при това не само в Европа. Например Китай отдавна привлече някои от доста известните футболни звезди и все по-често с интерес се следят дербитата там. Една статистика ни показва, че и родното първенство трупа внимание, а и не трябва да забравяме, че експертите определят настоящия сезон като изключително силен и вълнуващ, като всичко това се случи с помощта на финансовата подкрепа на самите букмейкъри. Ще открием, че и много от функциите при правенето на спортни прогнози са насочени именно там и това е още по-добра новина.

Ще поставим тенисът на второ място, поради простата причина, че вече имаме две родни звезди. Без значение колко са критиците на Григор Димитров и Цветана Пиронкова, когато тези таланти играят, родните фенове ги гледат, а и има моменти, в които се радваме на много приятни изненади. За пример ще дадем Пиронкова и срещата със Серина Уилямс, в която американката за малко да претърпи първа загуба. Малко след това, американското величие отказа да излезе за реванш. Разбира се, феновете не се спират само до родните участия, те следят с интерес всички турнири, като голяма част от тях тепърва предстоят.

Поставяме баскетболът на трето място, като за жалост родната лига има фенове, но намаляващите отбори и липсата на спонсорство, често поставят отборите в трудно положение, но пък ще видим, че дори и в намален състав, този спорт не се лишава от фенове. Разбира се, голямото внимание отива за европейските първенства, както и за негово величество американския НБА, където виждаме какво правят инвестираните милиарди долари. През последните години ще открием атлети от ново поколение, които за пореден път промениха играта. Такъв е случаят на ЛеБрон Джеймс, за когото няма ограничения в полет. Впрочем тук ще открием още 5 популярни спорта, които печелят вниманието на феновете.

За мнозина Формула 1 е изключително развлечение. Инвестициите минават милиарди, макар и един болид да се оценява на  сумата от 250 милиона долара, останалите финанси отиват при разработка и създаването на нови технологии. Родната аудитория с много интерес следи всички тенденции, а и трябва да признаем истината, не всеки е почитател на хегемонията на Хамилтън в момента. Следователно виждаме аудитория, която го подкрепя и такава, която е готова по всякакъв начин да види падането на краля, важното е, че всички чакат.

Бойните спортове са последното интересно предложение в тази класация. И макар да не са профилирани за всички, аудиторията никак не е малка. Очевидно е, че изпълненията на Кубрат Пулев привлякоха вниманието и на онези почитатели, които никога не са очаквали, че някога ще гледат този спорт. Тук ще поставим и смесените бойни изкуства, като техният импакт фактор успя да стигне и до тук, Конър МакГрегър и Хабиб Нурмагомедов ни показаха, че не само ще направят мача на годината, но и ще разменят короната за най-опасен човек на света. Бойните спортове имат аудитория, която ревностно следи всяка новина и въпреки часовата разлика, защото по-често мачовете се излъчват в САЩ, никой не се лишава от това удоволствие.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: