Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са основните врагове на красотата ни?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:49 / 04.05.2023Коментари (0)269
©
Колкото и да се стараем да изглеждаме добре, понякога без да искаме, вместо да работим за най-добрата версия на себе си, ние правим точно обратното. В забързаното ежедневие, претоварено със задачи, често пъти намираме отдушник и се "успокояваме“ с далеч не толкова здравословни и полезни дейности. 

Mазните храни

Като цяло говорим за тези видове храни от тази категория, които спадат към т. нар. "junk food" и най-вече, такива в чийто състав изобилстват наситени мазнини. Не забравяйте, че те се влагат и в продукти от хранителната промишленост и най-вече в колбаси, допълнително обработени меса, кашкавали и сирена, както и сметана.

Калориите, които идват от тях се изгарят много трудно от организма и най-вероятно килограмите, които натрупате от тях ще останат с вас за много дълго време. Затова помислете добре, преди да консумирате такива храни особено ако искате да запазите красотата и формата си.

Замърсяването 

В днешно време телата ни са изложени на замърсявания от всякакъв вид – било то чрез вредните частици във въздуха, водата или дейността на големи промишлени заводи. Разбира се, това са само съвсем малка част от външните замърсители. Ако към тях добавим и химическите съединения, които попадат в организма ни чрез козметиката и храната, списъкът ще стане много дълъг. Разбира се, невъзможно е да живеете в капсула, изолирани от всичко наоколо.

Но с някои лесни стъпки можете да намалите вредите, които околната среда може да ви нанесе. Първата от тях е почистването на лицето, пише Bulgaria ON AIR. Тази наглед проста стъпка може да се окаже една от най-големите грижи за вашата красота. Задължително премахвайте грима преди лягане, а ако искате да почистите в дълбочина, можете да използвате продукт, който е предназначен специално за дами, които живеят в градска среда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: