Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са основните врагове на красотата ни?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:49 / 04.05.2023Коментари (0)278
©
Колкото и да се стараем да изглеждаме добре, понякога без да искаме, вместо да работим за най-добрата версия на себе си, ние правим точно обратното. В забързаното ежедневие, претоварено със задачи, често пъти намираме отдушник и се "успокояваме“ с далеч не толкова здравословни и полезни дейности. 

Mазните храни

Като цяло говорим за тези видове храни от тази категория, които спадат към т. нар. "junk food" и най-вече, такива в чийто състав изобилстват наситени мазнини. Не забравяйте, че те се влагат и в продукти от хранителната промишленост и най-вече в колбаси, допълнително обработени меса, кашкавали и сирена, както и сметана.

Калориите, които идват от тях се изгарят много трудно от организма и най-вероятно килограмите, които натрупате от тях ще останат с вас за много дълго време. Затова помислете добре, преди да консумирате такива храни особено ако искате да запазите красотата и формата си.

Замърсяването 

В днешно време телата ни са изложени на замърсявания от всякакъв вид – било то чрез вредните частици във въздуха, водата или дейността на големи промишлени заводи. Разбира се, това са само съвсем малка част от външните замърсители. Ако към тях добавим и химическите съединения, които попадат в организма ни чрез козметиката и храната, списъкът ще стане много дълъг. Разбира се, невъзможно е да живеете в капсула, изолирани от всичко наоколо.

Но с някои лесни стъпки можете да намалите вредите, които околната среда може да ви нанесе. Първата от тях е почистването на лицето, пише Bulgaria ON AIR. Тази наглед проста стъпка може да се окаже една от най-големите грижи за вашата красота. Задължително премахвайте грима преди лягане, а ако искате да почистите в дълбочина, можете да използвате продукт, който е предназначен специално за дами, които живеят в градска среда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: