Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Колко време отнема получаването на потребителски кредит?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:31 / 24.08.2021Коментари (0)741
©
Когато животът носи изненади, е полезно да знаете откъде можете бързо да вземете пари и колко време е необходимо, за да получите заем от различни източници. Може да получите кредит от различни места. Най-честото разделение на заемите е на два вида – банкови и бързи кредити. Те също имат своите разновидности, като най-често срещаните от тях са срещу залог или ипотека и потребителски.

Парите могат да ви помогнат да платите за ремонт, да финансирате нещо наложително, свързано със здравето ви или с това на някой близък или да решите други проблеми. Още една причина, по която хората често теглят кредит, е закупуването на автомобил. И така, какво трябва да очаквате, когато кандидатствате за заем и бързате?

Кредиторите попадат в две широки категории: онлайн заемодатели и традиционни банки или кредитни институции. Скоростите могат да варират във всяка група, така че е много важно да попитате кредиторите колко време трябва да изчакате, преди да започнете процеса на кандидатстване.

Вероятно един от най-важните въпроси, които ви вълнуват и си задавате, когато започнете процесът по кандидатстване е колко време отнема получаването на заем. Разбира се, не по-малко важно, а може би дори повече, е дали отговаряте на изискванията и дали въобще кредитът ще бъде отпуснат. Но ако очаквате да бъдете одобрени, остава вълнението колко време ще отнеме одобрението и получаването на парите.

Въпреки че всеки заемодател може да има своя собствена процедура и това в повечето случаи е така, разликите по-често са незначителни. Общо взето е ясно това, което може да очаквате по отношение на време, когато обмисляте личен заем от онлайн заемодател или от традиционна банка или от кредитен съюз. Времето, необходимо за осигуряване на личен заем, може да зависи от конкретното ви финансово състояние, но за бърз заем е не повече от няколко часа, а за банков – обикновено няколко дни. А това е достатъчно благоприятно за повечето финансови проблеми.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: