Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Конфликти на работното място вгорчават деня на една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 11:11 / 14.12.2020Коментари (0)767
©
Дневен хороскоп за 14.12, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Постарайте се да намерите най-бързия начин да постигнете целите си, дори и с цената на известно забавяне. Не се оправдавайте за грешките си на работното място, защото ще задълбочите още повече конфликтите с вашите колеги. Бъдете внимателни и ги отстранете без намесата им. Не пътувайте! Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите, свързани с уговорени делови разговори, ви преследват от сутринта. Този ден не е добър и за партньорите ви. Ще се справите по-добре с текущите си задачи. Вашите колеги са склонни да проявят безотговорност към техните задължения. Пазете се от запознанства с настойчиви хора, ако държат да работите заедно. Не уговаряйте романтична среща. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  Не се надявайте, че ще ви простят ако сте засегнали любимите си хора и забравете за мечтаните сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ 

Не се ядосвайте, ако вашите колеги отказват да се съобразят с вас и да приемат мнението ви. Бъдете тактични и не проявявайте прекалена самоувереност при провеждане на делови разговори. Предпазвайте се от грешки, които могат да се превърнат в причина за провал. Близките ви очакват да се приберете за вечеря, както сте им обещали. Сторете го, за да избегнете ново напрежение в отношенията преди края на месеца и на годината. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели напрежението. 

РАК 

Проведете неотложен разговор с колегите си, като ги поканите на обяд, за да сте в по-непринудена обстановка. Обмислете плановете си за следващата седмица, без да ги обсъждате с околните. Преценете дали да поставите началото на нов бизнес или е по-добре да изчакате. Имате любим човек, който вече е доказал чувствата си към вас, затова сте щастливи и бързате да се приберете у дома. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия. Семейните представители на знака да оправят проблемните отношения.

ЛЪВ

Помощта на влиятелни хора, а сред познатите ви има не малко от тях, дори и като ваши приятели, ви носи полза, ако не я откажете инатливо. Обмислете нови възможности за професионална изява, които ви носят добри приходи. Не се отказвайте от участието на колеги  в обсъждането на делови планове. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани дълбоко интимната ви половинка, а страданието на душата й ще е причина за отдалечаване и раздяла. Сексуалният ви живот е незадоволителен и ви депресира. 

ДЕВА 

Трудностите са породени и от ваши минали действия. Справете се сами, за да докажете, че осъзнавате грешката си. Назряващ служебен проблем няма да се разреши във ваша полза, ако стоите бездейни в очакване. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер. 

ВЕЗНИ

Промените в този ден са свързани с професионалния ви живот, но ще окажат влияние и на личните ви отношения. Не е във ваша полза да сте активни и да приключите заедно с вашите и задачите на ваши колеги. Поемането на нови служебни задачи ще ви дари уважението на вашите колеги. Стабилизирайте авторитета си. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Не съсипвайте целия ден с нежелание за активна работа, дори и ако сте преуморени, за да не блокирате сами изпълнението на служебните си задачи. Емоцията ви е завладяла изцяло. Заредете се с оптимизъм и бъдете активни, за да се справите блестящо. Въпреки, че не ви се работи и сте уморени, активността днес е задължителна. Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте разговорите с колегите си и се заемете с изпълнението на спешните задачи. По-добре е да отложите взимането на делови решения, ако сте разсеяни или пък заядливи. Ако колеги се опитват да ви провокират да споделите плановете си за следващата седмица, отклонете без агресия въпросите им. Вечерта, въпреки че сте поканени на гости в роднини, се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканата за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си. 

КОЗИРОГ

Днес оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали по ваша вина, но само с търпение и добра преценка ще се справите. От вас се изисква единствено признаване на грешките и коректност. При необходимост проведете делови срещи, обещаващи ви финансов успех. Не са изключени проблеми в личния ви живот, които сте предизвикали сами. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ

Притежавате неподозирани възможности, които ще ви дадат сили да се справите успешно. Помощта, която ви предлагат колегите, приемете с благодарност. Бъдете активни и да завършите задачите си до обед. Следобед ви изнервят неприятни новини, свързани с ваши близки. Не се съмнявайте в искреността на партньорите си. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Не се поддавайте на провокациите на близките си, проявяващи ревността си, целящи да ви ядосат, за да се откажете от сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Внушили сте си, че ви манипулират, но грешите и си вредите заради ината си. Колебанието и отстъпчивостта ви няма да помогнат. Среща с влиятелна личност ще ви издигне неочаквано в очите на околните. Ще се нагърбите с нови отговорности. Не отказвайте да предприемете промените на работното място. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената романтична среща. Рано е да се изкушавате от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: