Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кошмарен период за Венета Райкова: Изплаках толкова сълзи, но благодаря на всички, които ми се подиграваха
Автор: Екип Ruse24.bg 07:04 / 18.07.2023Коментари (0)426
©
Последната година и нещо се оказа много трудна за Венета Райкова. Водещата получи неочаквани здравословни проблеми, които буквално я извадиха от кондиция за дълго време. Това, което признава към днешна дата обаче, със сигурност обнадеждава последователите й в социалните мрежи.

В много откровен и подробен пост блондинката разкрива не само през какво е минала заради проблемите си, но и как някои хора открито са й се подигравали - на което тя е благодарна.

"Сега ще ви разкажа какво се случи с мен последната година и половина, за да ви подготвя, за това, което престои на някои от вас. Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала до тук в живота ми!

Претърпях операция на коляното, след която не се възстанових добре, това натовари другото коляно и се наложи дълго време да лежа, ходих и на 4 различни рехабилитации, никой не е виновен, така е трябвало да се случи, защото всички Телци и Скорпиони минавахме кармична проверка година и половина - от януари 2022 до 18 юли т. г.

На 18 юли Лунните Кармични възли ще се сменят - Северния от Телец отива в Овен, а Южния от Скорпион във Везни за година и половина! Така че подгответе се, не е лесно и ако имате грехове, ще си платите цената Аз имах един грях, не съжалявам за това, което направих, ако върна времето назад пак бих го направила, затова и си платих цената - болки, невъзможност да ходя, държаха ме вкъщи от началото на септември чак до 30 юни когато чух "можеш да се върнеш към живота си".

На всички, които ми се подиграваха и обиждаха - благодаря от цялата си душа - така чистехте кармата ми! Как се случва това - подробно съм обяснила в книгата ми "Вендета", затова и съм на тази снимка от инфинити басейна на романа. Сега какво предстои за всички нас - спомнете си какво ви се е случвало от декември 2004 г. до средата на 2006 г, тогава кармичните възли са били в позицията, в която ще застанат на 18 юли.

На мен тогава ми се случиха 2 важни неща - запознах се и се омъжих за бащата на детето ми и станах първия участник в "Сделка или не", който взе най-голямата сума! Спокойна и щастлива съм вече - за година и половина си изчистих кармата с болки и сълзи, сега си чакам подаръците от съдбата"

Още по темата: общо новини по темата: 5786
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Преброяване на населението 2021 година
Парламентарни избори 2024
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: