Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кошмарен старт на декември за някои зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 11:27 / 01.12.2019Коментари (0)811
©
Близнаците и стрелците трябва да се заредят с много търпение. Близнаците имат нужда от голяма доза оптимизъм, за да минат през днешния ден, а стрелците ще претърпят личен провал. 

Вижте какво ви вещаят звездите за 1 декември:

Овен

Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си. 

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и дори в най-безрадостните ситуации да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, съвсем не са малко: трябва само да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, личният Ви живот направо ще разцъфти.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място, запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение...

Дева

Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвращение. 

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки - заради тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях.

Скорпион

Обмисляте да съобщите на определен човек, който съвсем не Ви е безразличен. На прага сте на много важна среща, предназначена да определи статута на Вашите отношения, а и ще Ви позволи да разкрие своите чувства. Е, тогава в какво е проблема? Вече знаете, че този човек изпитва към Вас аналогични чувства, и ще бъде във възторг, да разбере за Вашите. Освен това в конкретния момент идеалните небесни посланици само очакват сигнал, за да Ви окажат необходимата поддръжка. Прелестната дама Венера е на Ваша страна. Какво повече може да очаквате?

Стрелец

Предстои Ви нещо да загубите днес. Звездите много се надяват, че това ще бъде някоя малка монетка или нещо съвсем незначително или ненужно. Защото теоретически може да загубите всичко, дори и любовта, или своя любим човек. Бъдете внимателни! 

Козирог

Поспрете се за малко и си спомнете онези неща, които неотдавна сте казали. След това "превъртете" събитията малко напред и вижте, до какви последствия са довели те. Нетърпението Ви не носи полза на отношенията Ви - нужни са малко почивка и време, за да може напълно да разкрият своя потенциал. Стремежът за ускоряване на събитията няма да даде желания резултат. Опитайте да общувате повече, и ще се появи възможност, да започнете всичко от начало.

Водолей

Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да разбира думите Ви неправилно. Даже изводите му ще бъдат толкова нелогични и неочаквани, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умението му, да прави от мухата слон , а и обратно.И даже да се опитва да открива отдавна открити неща...

Риби

През този ден ще бъдете изправени пред необходимостта да се подчинявате на някакви изисквания: строго професионални, юридически или битови. От това, до колко сте послушни, сдържани и дисциплинирани, може пряко да зависи Вашето бъдеще. Не трябва да разваляте отношенията си с по-възрастните и опитни колеги или с представителите на закона, а по-добре се вслушайте в съветите им. Ако внесете малко повече порядък в живота си, проблеми няма да има.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: