Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Космическа заплата за водещия на "Стани богат"
Автор: Екип Ruse24.bg 15:01 / 19.12.2021Коментари (0)821
©
Космическа заплата е договорил с бТВ Михаил Билалов, който от 20 декември е на екран като водещ на шоуто "Стани богат". Актьорът, станал популярен покрай ролята си на Джаро в сериала на БНТ "Под прикритие", очаква цели 22 хиляди лева в банковата си сметка в рамките само на месец, твърдят източници на "Уикенд".

Билалов ще получава 1000 лева хонорар за всяко излъчено по Би Ти Ви предаване на завръщащото се в ефир шоу "Стани богат". Планирано е то да бъде на екран всяка делнична вечер от 18 часа на мястото на сериала "Татковци", който излиза във ваканция поне до края на февруари. При 22 работни дни месечно това означава 22 хиляди лева заплата за Михаил Билалов.

Горе-долу същите пари той би получил и за роля в сериал на телевизията, което обаче би му струвало много повече време и труд. В "Стани богат" се снимат по няколко епизода на ден, не се изисква кой знае каква предварителна подготовка, както когато актьорът влиза в роля, не се правят много дубли, нито се учат реплики наизуст. В същото време в телевизията не се притеснявали да развържат кесията за шоуто, тъй като очаквали много добри резултати от него, твърдят запознати. Би Ти Ви рекламира усилено "Стани богат" още от края на юли, когато бе обявено, че е купила формата, който преди години тръгна от Нова тв, а след това се излъчваше за кратко и по БНТ. Толкова дълга рекламна кампания скоро не е правила нито една тв продукция. Освен това комедията "Татковци" създаде навик на зрителите, които търсят забавление, да включват Би Ти Ви в 18 часа. Очаква се тази аудитория да се прелее към "Стани богат", като в същото време бъде привлечена и публиката, която обича предавания в въпроси.

Михаил Билалов е водещ на "Стани богат" от 2018 г., когато играта тръгна по БНТ. Той смени Ники Кънчев, който бе лице на шоуто в Нова тв, където то се излъчваше с известни прекъсвания в продължение на цели 13 години – от 2001-а до 2014-а. Заплатата на Джаро не е най-високата в родния шоубизнес. Преди пандемията звездите печелеха и много по-солидни суми от своите изяви пред камера. Един от рекордьорите е покойният вече Стефан Данаилов, за когото се говореше, че е взел 150 хиляди лева само за един сезон на сериал, сниман за Би Ти Ви. За Юлиан Вергов се твърди, че е взимал цели 5 бона на епизод от сериалите, в които е участвал. Според слуховете, самият Билалов е прибирал по 7000 лева на епизод, когато се е снимал в "Под прикритие". Подобни суми обаче останаха само красив спомен след избухването на пандемията. За две години родните актьори, които като цяло не са най-пестеливата гилдия, са докарани почти до просяшка тояга. Ето защо парите, които Билалов ще прибере от "Стани богат", се смятат за изключително сериозен пробив на фона на това, което се случва с колегите му в последните две години.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: