Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Красавица очаква предложение за брак в "Един за друг"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:30 / 19.02.2023Коментари (0)680
Една от най-атрактивните двойки в "Един за друг" са Виктория (33 г.) и Явор (36 г.), които са заедно от 10 години и имат дъщеря.

Нежната половинка в двойката е позната на зрителите като адреналинка от "Господари на ефира“, а към днешна дата притежава собствен салон за красота. Нейният партньор е кондиционен треньор, който успоредно работи в софтуерна компания. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за Виктория прелива след неговото нежелание за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и преди месец решават да си дадат втори шанс.

В играта се включиха още Александрина (30 г.) и Иван (32 г.), които се гордеят най-много със своите е наследници, а единственото, което им липсва е къща с двор на спокойно място. Колата е петият член на участниците от Кюстендил, които вече 10 години живеят в столицата. Докато нежната половинка от двойката влиза в ролята на домакиня и майка на пълен работен ден, партньорът й работи в семейната баничарница. Приятелите описват Иван като "старомоден“, а самият той признава, че не харесва модерните технологии и онлайн комуникацията.

Галина (40 г.) и Владимир (42 г.) живеят в китното село Червена вода с трите си дъщери, четири кучета, три папагала и котка. Тя е избухлива, той - спокоен, но се допълват перфектно. Нежната половинка описва партньора си като "мъжа на нейните мечи“, а той от своя страна я гледа като принцеса. Докато Владимир става рано, грижи се за децата и поема към семейния зоомагазин, Галина признава, че обича да се наспива, да гледа сериали до обяд и след това да започне работния ден. Съпругата в двойката е много амбициозна, а следващата й цел е да стане кмет на Червена вода, за да развие потенциала на селото.

Следващите, които прекрачиха вилата на любовта, бяха Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) от Бургас. Въпреки крехката си възраст, младите влюбени са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма. Именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си. Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват.

Любовната приказка между следващите участници започва като учител и ученичка. Димана (24 г.) и Христо (32 г.) са заедно от 8 години, но първата им среща е в училище, където той е преподавател по физическо възпитание. С упоритост тя успява да спечели сърцето на своя избраник, който в началото стои на разстояние, заради разликата във възрастта. Днес семейството се радва на две прекрасни деца и хармонични отношения. Димана работи като учител, а съпругът й е пожарникар. Свързва ги страстта към моторите и любовта към адреналина.

Последните участници, които прекрачиха прага на вилата на любовта в новия сезон на "Един за друг“ бяха Милена (28 г.) и Цветелин (31 г.) от Свищов. Семейството е заедно от 9 г. и двамата са учители. Той е преподавател по програмиране, а тя – по английски език и литература. Споделят, че професията им е отговорна, но изключително удовлетворяваща. Любовната им приказка започва още в училище, когато Цветелин прави първата крачка и двамата стават гаджета за кратко. Години по-късно двойката се преоткрива и решава, че са създадени един за друг. Основният проблем в отношенията им идва от ревността на съпруга, който се променя, за да задържи любовта на живота си.

Най-добре с изпитанието за комуникация във втория епизод на "Един за друг“ се справиха Александрина и Иван, които спечелиха възможността да разпределят новите двойки в стаите на вилата на любовта. Виктория и Христо пък останаха на дъното на класацията и заедно с най-бавните от играта вчера – Радина и Петър, ще трябва да поемат домакинските задължения. Истинска изненада за всички участници се оказа разкритието, че Краси Радков и Станислава Ганчева ще бъдат водещи в сезон 4. Какви предизвикателства крият следващите изпитания, не пропускайте в новите епизоди на романтичното предаване – в сряда и в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA, припомня HotNews.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: