Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Краси Аврамов предложи брак на изкусителна инфлуенсърка
Автор: Екип Ruse24.bg 15:20 / 21.10.2022Коментари (0)546
©
Краси Аврамов има много поводи за празнуване - нова песен, видеоклип и впечатляващо предложение за брак във възможно най-романтичната атмосфера.

Дамата, която го получава е Велина Узунова - модел и инфлуенсър, отведена от навигационна система в обстановка, достойна за филм - плаваща къща, навлязла в притихналите води на река, по чиято повърхност се отразяват пламъците на десетки запалени факли, пише "Блиц".

Малко преди последните слънчеви лъчи да угаснат, потъвайки безмълвно зад хоризонта, тя спира автомобила си пред тесния мост, отвеждащ до постройката, намираща се на метри от брега. Не там обаче е очаквала да се озове, когато е въвела изпратените ѝ от нейна приятелка координати в устройството, следвайки напътствията му, без да знае, че те я водят към онова, от което всъщност отчаяно се опитва да избяга… 

В търсене на спасение от болката, дошла с внезапния край на връзката ѝ, тя желае окончателно да загърби своето минало. Само че то изобщо не възнамерява да ѝ го позволи, чакайки я търпеливо да отиде при него зад фасадата на къщата, където ще ѝ се наложи да вземе едно от най-важните решения в живота си, и по-точно дали да го обвърже завинаги с този на мъжа, разбил нейното сърце. Там, без следа от вина за огорчението, което ѝ е причинил, я очаква Краси Аврамов, а пред него стои отворена кутийка с пръстен, чийто диамант проблясва на постепенно чезнещата светлина.

Официалната премиера на видеоклипа бе на 19 октомври, а кадрите в него отвеждат в прекрасния Белград, където ставаме свидетели на една по-различна любовна история, която изследва докъде е способен да стигне човек, за да се убеди дали този, когото обича, действително му принадлежи изцяло, или неговата отдаденост е само на думи.

С тази песен изпълнителят, чиито изключителни вокални възможности му заслужиха прозвището Човека глас, се завръща към своя утвърден стил, представляващ вълнуваща симбиоза между поп и опера. Именно с него навремето той спечели престижната награда "Superstar of the year" на "Los Angeles Music Awards", която затвърди с грандиозен самостоятелен концерт, състоял се пред пълна зала в дома на Оскарите "Dolby Theatre", оставайки и до днес единственият българин, изнесъл собствено шоу там. 

"Реших, че е крайно време да спра да бягам от себе си, опитвайки се да бъда като всички останали", споделя Краси. И добави: "Все пак, това съм аз - този, който винаги съм бил, независимо от компромисите, които съм правил в музикално отношение". Новият му проект се осъществява с подкрепата на Национален фонд "Култура". А на музиката е дело самият той. Текстът пише дългогодишната му приятелка Анна Монтгомъри, която е дъщеря на успешната американска оперна певица Кей Монгомъри, покорила едни от най-големите сцени на Европа, която става и вокален педагог на Краси Аврамов, когато той се установява в Америка.

Аранжиментът на песента прави един от най-талантливите музиканти у нас Борислав Бояджиев-Борче, а цигулката, звучаща в нея, оживява по виртуозен начин в ръцете на световноизвестната цигуларка Кремена Николова-Оксенкруг - директор на Симфоничния оркестър в Сливен.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: