Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Красива водеща иска да забременее, не намира подходящия
Автор: Екип Ruse24.bg 16:23 / 25.11.2022Коментари (0)719
©
Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че е израснала само с майка си, а с баща си не била близка. Едва наскоро синотпичката и водеща на Би Ти Ви успяла да затопли отношенията си с него. Родителите на дългокраката блондинката отдавна са разделени, а татко й има син от втория си брак. Момченцето е на 3 години. След като станала кака, хубавицата решила да се сближи с баща си и брат си. 

Натали е разказвала, че израснала далеч от родителя си, който напуснал семейството, когато тя била 10-годишна. Заминал за чужбина по работа и почти не общувал с дъщеря си. Когато научила, че ще има братче, синоптичката настояла да изгради връзка с него. С малкия Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, но красавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да станат близки.

Неотдавна Трифонова публикува стара снимка на родителите си в социалната мрежа и умили голяма част от феновете си. От кадъра личи, че чаровната блондинка е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. "Истината е, че съм по-близка с мама. С нея сме приятелки, споделяме си всичко", коментирала е звездата.

Всички, които познават майката на Нaтали, са категорични, че двете изглеждат по-скоро като сестри. 52-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода Трифонов започнал работа извън България и рядко виждал детето си. Майката на водещата я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа си да й даде най-доброто. Ванина се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар. Тя отворила собствен кабинет, а малката Натали записала в столично училище. 

"Мама е най-важният човек в моя живот. Не знам какво бих правила без нея. Изключително тежък момент преживях, когато преди години катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Тогава аз бях добре, но съществуваше опасност за нейния живот", връща лентата на спомените синоптичката.

Инцидентът се случил за секунди и успял да вгорчи лятната почивка на водещата. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Минутите, в които чакала линейката да пристигне, й се сторили като безкрайна вечност. Блондинката реагирала светкавично, позвънявайки на телефона за спешна помощ, а после се свързала и с баба си Маргарита, която е лекар.

"Хем бях в паника, хем се държах, защото бях единственият човек, който можеше да й помогне. Първо се обадих на баба ми, после водих разговори и с други доктори, които са познати на нашето семейство, за да разбера какво е състоянието на майка. Случилото се много ме промени и станах по-отговорна", разказвала е Трифонова.

След като прехвърли 30-те, Натали все по-често се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се искало да забременее, но пък и търсела най-подходящия мъж за тази цел. Със сигурност кандидати за сърцето й не липсват. "Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това", споделяла е звездата на Би Ти Ви, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: