Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лацио приема Ювентус в здраво италианско дерби на "Олимпико"
Автор: Екип Ruse24.bg 09:37 / 28.03.2024Коментари (0)827
©
Италианската Серия А ни предлага ново страхотно дерби идния уикенд, защото Лацио домакинства на Ювентус на своя “Олимпико" в среща от 30-ия на Калчото. Понастоящем “орлите" се намират на 9-а позиция в класирането, докато Ювентус е на трето място, но само на три точки зад втория Милан. 

По традиция в платформата на winbet.bg всички футболни фенове могат да открият супер завишени коефициенти, както и впечатляващо разнообразие от пазари за сблъсъка.

Футболните фенове задължително трябва да обърнат внимание и на интересните промоции, които и в този момент са налице в платформата на WINBET.

Лацио и Ювентус - една от вечните класики на Серия А

Лацио отбеляза спад във формата си, като момчетата на Маурицио Сари записаха негативна серия от три поредни загуби в Серия А. За техен късмет, лациалите сложиха край на лошата поредица с труден успех с 3:2 над Фрозиноне далеч от дома. Лошата серия на Лацио обаче е причината отборът да падне до 9-а позиция в таблицата.

Аржентинският нападател Валентин Кастеянос може да се сдобие с титулярно място в единайсеторката на Лацио, имайки предвид, че той отбеляза два от трите гола за победата над Фрозиноне. Кастеянос рядко поапда сред титулярите на “орлите", но представянето му в последния кръг бе истински впечатляващо.

Целта пред Ювентус до края на сезона е да запази мястото си в Топ на Серия А и съответно да се завърне в Шампионската лига. “Бианконерите" също бележат спад във формата си, като имат само една победа в последните си пет срещи в шампионата. В последния кръг отборът на Масимилиано Алегри срещна Дженоа у дома, но не отбеляза гол и спечели само точка след равенство 0:0 на “Алианц Стейдиъм".

Макс Алегри може да направи промени в стартовия състав на Ювентус, сравнено с двубоя с Дженоа, който протече разочароващо за тифозите. Душан Влахович пропуска визитата на Лацио поради наказание, което означава, че Мойс Кийн може да се завърне сред титулярите. Тимъти Уеа, Кенан Йълдъз и Самюъл Илинг-Джуниър имат шансове да получат доверието на старши-треньора.

За първи път в България - ранно изплащане за 2.5 гола в WINBET

Winbet.bg е операторът, който за първи път представи на българския пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове". Тя помага на играчите при залог тип “над 2.5 гола", когато обикновено се търсят поне три попадения в срещата. Тук различното е, че залозите на играчите се затварят преждевременно, ако до 33-ата минута на двубоя са отбелязани два гола.

По-високи коефициенти с Персонален Power Boost

По-високите коефициенти в WINBET стават реалност и с промоцията Персонален Power Boost, където, в зависимост от ставката на избрания от потребителя пазар, общият коефициент в електронния фиш се увеличава с между 5 и 10 процента. Промоцията е валидна единствено за избрани от оператора срещи, а не за всички. Повече подробности за тази промоция всеки може да разбере на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: