Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова изпрати цветя на Тони Стораро
Автор: Екип Ruse24.bg 13:43 / 10.05.2024Коментари (0)1024
Лили Иванова разреши на Човека глас - Тони Стораро, да изпее две от песните й - "За тебе бях" и "Ветрове", в своя концерт по случай 25 години на сцената! Това беше най-голямата изненада на вечерта по случай 25 години на сцена на фолкизпълнителя. Но с това изненадите не свършиха.

Примата на родната естрада изпрати и букет с думи на възхищение към таланта на фолкизпълнителя, а той се просълзи от радост.

"Това е най-голямото нещо, което ми се е случило в живота - да съм поздравен от голямата Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те!", не скри вълнението си Стораро.

Четири часа се оказаха недостатъчни за фолкидола да изпее всичките си хитове. Повече от 250 минути без почивка Човека глас се раздаде на живо, а публиката през цялото време танцуваше и ръкопляскаше.

До Тони неотлъчно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония. Малко преди тях като "подгряващ" излезе Аристос Константину, познат в България с поредицата си от участия по събития.

Да подкрепят звездата в дуети с него, на сцената излязоха певците, с които през годините Стораро е пял - Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова и разбира се, талантливите му синове - Фики и Емрах.

Истински фурор предизвика появата на Азис, който бе избран преди година за "Модна икона". Краля на фолка излезе с шлейф над панталона си, повлиян от световната вълна унисекс обличане.

Преди да изпеят с Тони хита му "Грешница", Азис го поздрави с трогателно видео, а Стораро му върна жеста, като каза за колегата си и приятел, че е велик певец. 

"Пожелавам ви всеки да има в живота си едно голямо сърце, каквото е Тони Стораро", каза Азис.

В единствените 5 минути, когато Човека глас липсваше от сцената, за да се преоблече, публиката настръхна от фолклорните изпълнения на Фики. Звездата от "Като две капки вода" от миналия сезон успя да вдигне залата с изпълнение на песента "Уморени крила" на Дони и Момчил, а малко преди него Емрах също просълзи баща си като изпя песен в дует с него.

Преди гръцката част на концерта Стораро не пропусна да спомене, че има двама изпълнители от южната ни съседка, които са негови учители. Това са покойният вече Василис Карас и гръцката звезда Зафирис Мелас. На мениджъра на Карас - Стратос Гиатос, той връчи възпоменателен плакет, а с другия изпяха няколко песни.

Веднага след това на сцената се появи Галена с думите: "Това, което Тони направи тази вечер, е история за попфолка и един урок за всички. Ще има в бъдеще такива концерти, ти направи първата крачка, ние сме след теб", каза тя и изпълни хита си "Шефката".

Почти на финала на вечерта имаше и друга изненада - докато Тони Стораро пееше "Сине мой", до него без никакво притеснение застана внукът му Тони-младши. Момченцето е изключително музикално и веднага му пролича, че ще тръгне по стъпките на баща си и на дядо си.

Финалът на концерта отново вдигна присъстващите в залата с емблематичните песни - "Кой уши байряка", по време на която се изви дълго хоро, и "Моя страна, моя България".

"Благодаря ви, че направихте моя празник толкова специален и толкова красив! Прекланям се пред вас", развълнуван бе в края Човека глас Тони Стораро, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5403
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
предишна страница [ 1/901 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Парламентарни избори 2023 г.
Катастрофа с президента на Иран
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: