Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лош сексуален ден за представителите на три зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 10:19 / 12.02.2020Коментари (0)629
©
Дневен хороскоп на Алена за днес, 12.02, 2020 г.

ОВЕН


Ще се натоварите с привидно непосилна работа, но още до края на деня ще сте я завършили. Веднага ще ви платят, а приходите будят завистта на вашите колеги. Тези от вас, които са подготвили за подпис договори за сътрудничество, да ги прочетат още веднъж, ако се налага да ги допълнят и коригират, преди да ги подпишат на следващия ден. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и си ги признаете, скъпи жени. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения.

ТЕЛЕЦ

Емоцията може да се превърне в причина за сериозни пропуски на работното място. Ако я овладеете успехът е с вас, но това зависи само от вашето добро желание. Не сядайте зад волана и избягвайте обсъждане на сериозни професионални проблеми. Ще сте доволни от деня, ако сте търпеливи и отговорни към действията си. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на рутинните си задължения и не допускайте провал заради импулсивни начинания от ваша страна, плод на инита ви или на нежелание да помислите върху действията си. Не проявявайте щедрост към вашите колеги и приятели. Трудностите ще попречат на намерението ви да се справите със задачите си на работното място до обед, ако се притесните. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили, мили жени. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

РАК

Проведете разговорите на работното място само, ако сте напълно уверени в правотата си и във възможността да се справите с възложените ви служебни задачи. Постарайте се да разрешите възникващите проблеми, като проявите лоялност към вашите колеги или подчинени. Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Овладейте прибързаността си и успехът ще ви споходи отново, след като предишните дни нещо все ви убягваше такъв, какъвто го очаквахте. Не си струва да го пропилявате заради желанието да надскочите себе си или да се докажете пред вашите колеги. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради натиск отстрани. Не спорете заядливо, ако проявяват некомпетентност. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

ДЕВА

Рутинната работа от една страна ви действа на нервите и ви се иска да захвърлите всичко започнато, но от друга страна е начин да се справите с всичките си изостанали задачи. На работното място положете усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни, въпреки напрежението. Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте, че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с частен бизнес денят е добър, за да внесете ред в счетоводството на вашата фирма за първите месеци от годината. Очаквайте приходи, които идват навреме, за да планирате инвестиции. Деловите срещи са успешни. Не се отказвайте, а ги проведете. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните, като не мърморите и не предявявате претенции. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Планираните пътувания ви носят полза, ако има кой да ви замести на работното място и да ви отмени при неотложни делови срещи, които се налага да провеждате. Успехът ви е сигурен. Отлагането на срещите, ако пътувате, на свой ред води от една страна до полза вас, а от друга – до обтягане на отношенията с вашите колеги и делови партньори. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

СТРЕЛЕЦ

Планираните промени са причина за трудности, но въпреки тях бързо и успешно ще се справите със задачите си. Не рискувайте. Откажете се от необмислените начинания. Не се поддавайте на ласкатели, които целят да ви провокират да критикувате вашите началници и да ви създадат проблеми на работното място, като набедят вас. Не се поддавайте на тези интриги. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Устремени сте към успех на всяка цена. Бъдете внимателни, не постъпвайте непочтено с вашите колеги и близки, ако искате да имате тяхната подкрепа. Късметът не е на ваша страна, а запознанствата могат да ви бъдат полезни, но и да ви провалят, ако са свързани с деловите ви отношения. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте на непознати хора и не споделяйте плановете си. На работното място успехът е отново с вас и ви носи признание и уважението на вашите колеги. Предпазвайте се от инцидентни запознанства с хора, които искат да се обвържете с вас в делово сътрудничество, за да не съжалявате след това. Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

РИБИ

Денят ви дарява невероятни възможности за нова работа, за делови срещи, за инвестиции, обещаващи ви бърза печалба, а също и романтична среща. Възползвайте се от всяка една от тях. Въздържайте се от делови пътувания, заради които може да изостанете със служебните си задължения и да търпите критика. Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: