Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Луиза Григорова: Педиатърката ни отказа да прегледа Бран, защото имал ковид
Автор: Георги Кирилов 13:04 / 09.04.2021Коментари (1)1060
©
Актрисата Луиза Григорова направи специално включване от  Инстаграм профил. В него те говори за коронавирусът, който тя и малкият й син Бран  го изкараха преди седмица. 

"Работа на майка си е най-хубавата на света. Много хора ме питаха как Бран и аз изкарахме вируса. Бран вдигна температура, която варираше от 37,1 до 37,9, което доста го изтощи. Беше много раздразнителен. Не му дадох никакви лекарства, докато не вдигна над 38 градуса. След  това му дадох му "Панадол. До час-два я свали малко, до 37 и нещо. Тази температура я държа няколко дни."

"Също така започна леко да кашля, нашата педиатърка каза, че не може да ни прегледа, защото един ден той се изкашля много кофти и аз се притесних, че може нещо да му има. Реших, че трябва някой да го прегледа и тя ни отказа. Каза ни, че болните деца от ковид трябва да се водят в инфекциозна болница и там да ги преглеждат, което обаче аз не съм много сигурна, че е най-добрият вариант. По болниците има едно леко презастраховане, особено когато става въпрос за малко дете и според мен, ако бяхме отишли, веднага щяха да ни хоспитализират и щяхме да изкараме следващите дни в не най-приятната обстановка и блъскани с хиляди лекарства и хапчета".

"Аз съм единствената в семейството, която си направи PCR и той излезе положителен. Седмицата преди него си направих два домашни теста, които излязоха отрицателни, но аз просто не се чувствах добре и дойде момент, в който вдигнах температура, втресе ме много".

“Първо не можех да си поема докрай въздух, имах умора и задъханост, която не ми се е случвала и няколко пъти ми ставаше лошо, като паник атака и тогава много ме втресе навън, едвам се прибрах до вкъщи и вечерта вдигнах температура. Аз не кашлям, боляха ме всички мускули, беше ми много отпаднало два-три дни и загубих обоняние и вкус. Все още ги нямам, вече всички останали симптоми изчезнаха, имам само лека задъханост."

“Не съм спирала да кърмя и ако вие сте в такава ситуация, е много важно да не спирате, защото в кърмата има много антитела и ние ги предаваме на бебетата, а това е много важно за тях. Трябва обаче да внимавате какви лекарства пиете. Аз избрах да пия само витамини. Това, което приемам, е цинк, селен, витамин С, витамин D и Авирон Рапид"

“Мартин (б.р. - Мартин Макариев, нейният съпруг) пие колхицин, което често започнаха да изписват за ковид, то е лекарство за подагра, но трябва да се консултирате с лекар как точно се пие. Пие антистенокардин и аспирин протект, той също пие витамини. А Бран пие мултивитамини, Биозин бебе и му правя инхалации."

"Не се притеснявайте, не е чак толкова страшно. Благодарна съм на съдбата, че го изкарахме леко, щом не сме били в болница значи всичко е било наред", завърши своето пряко включване тя.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
лекарката и казва кой трябва да прегледа детето, защото има корона вирус, но тя не била съгласна. Еми и аз не съм съгласен, че има вирус, но не съм фактор...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: