Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Луна сложи край на една спекула: Това е лъжа и не е вярно!
Автор: Екип Ruse24.bg 14:21 / 23.06.2022Коментари (2)671
©
"Не членувам в партията на Стефан Янев! Бях на учредяването й като гост. Подчертавам - като гост. Казвам това, защото тръгна една спекула, че съм част от тази партия. Това е лъжа и не е вярно! Бях поканена и отидох да видя с очите си за какво са се събрали тези хора, да се запозная с тяхната програма, да задам своите въпроси и да разбера по какъв начин "Български възход" ще поведе България по нов път и ще ни отърве ли най-накрая от доносниците на ДС и комунистите, които ни грабят цял живот."

Това коментира пред "България Днес" певицата и президент на народа Луна, която е известна с активната си обществена позицията, силно лидерско присъствие и отличен резултат, постигнат от нея с кандидатирането й на последните президентски избори.

"Трябва да е ясно - не членувам в нито една партия. Факт е, че ме канят от всички такива, но за мен най-важното е смятат ли да приложат лустрация тези партии, за да се тръгне по нов път. Или всичките тези партии целят грабежа да продължи? По нов път се тръгва единствено и само чрез лустрация. Ние, народът, това очакваме. Призовавам хората да ходят, защото вратите са отворени, на такива събития. Да се интересуват за живота си и смело да задават своите въпроси и да застанат очи в очи с въпросните "лидери" и всеки сам да си направи заключение", обясни пред вестника Луна.

Изпълнителката разказа, че е предизвикала фурор с появата си на събитието.

"Почувствах се като председател на тази партия. Това е истината извън всяка емоция. Членовете на формацията на Стефан Янев започнаха да се снимат с мен и ми искаха автографи. Получи се един малък празник. Не чух да се говори за лустрация, не видях и конкретна програма, може би това предстои. Ще видим. Искам да видя какво ще се случи от тук нататък, искам да видя тяхното отношение към мен. Ако е поредната консуматорска партия, ще изляза и ще го обява публично. Искам да знам стиска ли му на честния Янев да покани още по-честната Луна в партията си", заяви категорично певицата.

Според нея е много важно лидерите да имат намерение наистина да направят това, което обещават, или говорят отново общи приказки на статуквото.

"Запознах се с г-н Янев на учредяването на партията, преди това не сме се срещали. Стори ми се видимо притеснен. Говори, че търсят и приемат в партията обикновени и нормални граждани с дарби и таланти. Ето, аз отговарям на тези критерии. Имаше уважение, но и страх от мен. Видях, че има някаква нестабилност, видях и кои са дефицитите, но за тях при следващ наш разговор. Искаше ми се да видя повече популярни личности, които се ползват с доверието на българските граждани", коментира Луна.

И завърши: "Искаме достъп, приемственост и диалог с всички управляващи, но се оказва, че е невъзможно, и това е основната причина за липсата на желание за гласуване, а тази липса на желание обслужва успешно управляващите и захранва купуването на гласове и утвърждава корупцията в България! Месии няма, има само един Бог, от който зависим всички, и като се замислим, ще разберем, че този свят е много добре устроен. Всичко животворно ще остане, каквото не е животворно, ще си отиде, и чиста работа, няма за какво да се безпокоим. Обичам Ви! Ваша Луна".

"Цяла България видя как на президентските избори постигнах успех буквално с джобни пари. Представете си какво щеше да стане, ако имах структура или финансов ресурс зад гърба си."

Това коментира преди време Луна по повод участието си в битката за "Дондуков" 2 през миналата година.

По нейни думи на вота за държавен глава тя е получила около 300 хиляди гласа (официалните резултати на Централната избирателна комисия сочат, че за певицата са гласували 21 733 души - бел. авт.) и добави, че имало сигнали, че нейни гласове са били откраднати в полза на други кандидати. Това е и една от причините Луна категорично да настоява да гласуваме с хартиени бюлетини, тъй като при машинния вот било възможно фалшифициране на резултатите.

Според сайта на ЦИК на президентския вот Луна се класира на 6-о място от всички кандидати и успява да събере повече гласове от познати имена в политиката като Валери Симеонов (8568 гласа), Волен Сидеров (14 792), Александър Томов (7235), Боян Расате (6798), Веселин Марешки (10 536) и Йоло Денев (5394).

Изпълнителката остава в историята и с песента си "Луна - Президент", като видеоклипът към нея е гледан над 1 милион пъти в Ютуб.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.06.2022 г.
0
 
 
Тая и тя като Слави бърка политиката с чалга. Ред е на Джорджано и...отиваме на купон
Aнонимен
на 24.06.2022 г.
0
 
 
Щом Слави чалгаджията ,стана лидер на ИТН,защо Луна да не стане и тя ?Може пък да има данни!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: