Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лъсна истината за "Ергенът" Алек
Автор: Екип Ruse24.bg 15:40 / 07.04.2024Коментари (0)3051
©
Актуалният ерген на България не е никакъв милионер, научи "Уикенд“. Семейството на Александър Младенов действително развива бизнес, но далеч не са милионери, за каквито бяха представени в шоуто "Ергенът“. От продукцията решили да изградят репутацията на русокоското като богаташ, за да има по-голям наплив на участнички. В действителност, Алекс имал съвсем нормален за родните мащаби доход и често му се налагало да си прави добре сметката, за да му стигнат парите до края на месеца.

Дори и уж тлъстата банкова сметка не успя да съблазни една част от жените. Част от зрителите на риалитито вече се усещат, че нещо понамирисва. Неслучайно личността на Алек е обвита в абсолютна мистерия, за да не се разбере, че той не е този, за който го представят. В няколко интернет форума се появиха твърдения, че Младенов никога не е имал приятелка, тъй като имал съвсем други предпочитания. Пробвал да си намери булка в шоуто, защото искал да има нормално семейство. "Уикенд" не се наема да твърди, че това е истина, но действително има такива слухове, които все повече се засилват.

"Алек все едно е наказан в това шоу. Стои като пън и се държи напълно неадекватно. С целувките се опитва да заблуди хората, но всъщност не знае защо е влязъл във формата“, коментират по-наблюдатели зрители.

Психоложката Ивелина, която беше най-възрастната участничка в този сезон на "Ергенът" призна, че е твърдо убедена, че Алек не е в шоуто, за да си търси жена. Нейното усещане също е, че бизнесмена има проблеми с нежния пол.

"Той е доста неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Не знам защо изобщо се е записал за участие. Не мисля, че е за да си намери жена. Не знам дали момичетата изобщо го вълнуват", коментира тя след като напусна риалитито, в подкаста "Надкаст".

44-годишната специалистка, която е упражнявала професията си и към затвора, описа с доста интересни изрази главният герой в това издание на шоуто. Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея. "Алек е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, защото и аз се държа по подобен начин, когато ми е неудобно и се чувствам некомфортно", коментира Ивелина, а голяма част от зрителите подкрепят думите й, защото виждат как Младенов се държи меко казано неадекватно.

Още по темата: общо новини по темата: 5007
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: